• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD İsrail'in İran'a saldırması için yeşil ışık yakmayı reddetti

Trump, Netanyahu'ya İran'a saldırması için yeşil ışık yakmayı reddetti ve Gazze savaşının sona erdirilmesini istedi.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Bırakın saldırsınlar, Müslüman katili İran'a

itleri aracılığı ile ortadoğuda yüzbinlerce Müslümanı şiiizm için katleden ve milyonlarcasını ise yerlerinden zorla göç ettiren vampir İran'ın parçalanması işimize gelir. Bırakın vursunlar kan emici İran'ı. Fitnenin merkezinin bertaraf edilmesi elzemdir. Peşisıra diğer Müslüman katili İsrail'e odaklanmalıdır.
  • 5 Ay Önce

Enver Yüksel

Köpek sürüleri dahada kuduracak. Hedefte bu zaten !!!
  • 5 Ay Önce

İt, iti ısırmaz

Emperyalist gavurlar tarafından İran'ın mevcut yönetim kadrosu, 1979 yılında Fransa'da uçakla getirtilerek kendilerine uşaklık ve Müslüman düşmanlığı yapmak üzere koltuğa oturtulmuştur. Ortadoğuda son çeyrak asırda, sapgın inanışları şiiizme alan açmak için münafık İran ve itlerinin Suriye'de, Irak'ta ve Yemen'de Şehit ettikleri Müslümanların sayısı İsrail'inkinden misliyle fazladır. Müslüman katilliğinde, melunlukta münafık İran'ın, ortağı İsrail'den farkı yoktur. Deyim yerindeyse, Trump; itin iti ısırmaması için çalışıyor.
  • 5 Ay Önce

Vay vay

Çok komik ya...Bütün Müslüman ülkeler ve liderleri Netanyahuyu Trump durdursun diyor.. Acı bir şey...Bu kadar israilden korktuklarını bilmiyordum...Acizlik ve çürümüşluk içindeler..
  • 5 Ay Önce

HorHor

Münafık sümüğü olduğun belli. Hangi Müslüman ülke, Müslüman katili İran'ın vurulmasını istemeyecek. Kim vurursa vursun münafık İran'ı. şeytan azapta lazım, İran'ın paramparça edilmesi lazım. Ha İsrail Ha İran. İkisi de Müslüman katili.

099

Haydut un elinde lanetliye verecek bomba mı kalmadı acaba ???
  • 5 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23