• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sapık doktorlar şok etti! Görevden uzaklaştırıldılar

Selçuk Üniversitesi, sağlık çalışanlarına ait olduğu ifade edilen yazışmalara ilişkin yaptığı açıklamada iddiaya konu personellerin görevden uzaklaştırıldığını duyurdu.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumum

Edepsiz, ahlaksız, sapıklar! Bunlara doktor, diye saygı duyuyoruz bir de! Meslekten men edilmeli bu aşağılıklar.
  • 8 Ay Önce

Lazoğli

Bu mesele Mesleki değil insani birşey. Teşhir ve tahrik edene hiç söz yok. Ahlâk her insanda olmalı
  • 8 Ay Önce

Gerçekler...

Doktorların bazılarının eğitime değil gerçekten ahlaka ve maneviyata ihtiyacı var çok yazık
  • 8 Ay Önce

Tunç

Sapkın olmak için 20 yıl eğitime gerek var mıydı. Ayrıca, hasta bir insana cinsel sapkınlık nasıl duyulur. Bunlar belhüm adal yani hayvandan da aşağı yaratıklar.
  • 8 Ay Önce

Abbasağa

Ne olacak Allah'a yemin ettirmessen hipokrata yemin ettirirsen olacağı bu.
  • 8 Ay Önce

Tarih Doktoru Uğur

Yalnız doğru söylüyorsalar söz konusu kadın hasta da doktora zina amaçlı gibi görünen bir şekilde pas atmış, bir tarafını açıp sonra yalandan kapatmış. Ayrıca bunu ifşa eden kim acaba? Hem kadın hem erkek doktorlar arasında cinsel ahlaksızlıklar çok diye haberlerde okuyup görgü şahitlikleriyle duyuyoruz, ama burada biri diğerlerine kızıp ifşa etmiş herhâlde. Cehaşpeli ahlaksız kesim... Birçoğu zaten artık özel üniversitelerde düşük puanlarla baba parasıyla doktor oluyor.
  • 8 Ay Önce

ata

hani yapıyorsun da, bu kadar da patavatsızlk tuhaf... zeka noksanlığı mı? eko gibi bana bi şey olkaz saflığı mı????
  • 8 Ay Önce

Gorevden derken?. Meskekten atilmali

.........
  • 8 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23