• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD’de şokta: AB ülkelerinden Putin’i sevindiren haber

Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Kaja Kallas, AB üyesi bütün ülkelerin Rusya'nın dondurulan varlıklarına el konulması fikrini desteklemediklerini söyledi.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

BU DURUM ULUSLAR ARASI HUKUKİ BİR BOŞLUKTUR, DEVLETLER ARASI ANLAŞMALARA GÖRE YAPILAN TİCARETLERİN PARASAL VE GAYRİMENKUL VARLIKLARINA EL KONULMASI VEYA DONDURULMASI GİBİ ADİL OLMAYAN HUKUSUZ GİRİŞİMLERİ SONA ERDİREN DEVLETLER ARASI ANLAŞMALARA BİR MADDENİN EKLENMESİYLE HİÇ BİR DEVLET MAĞDUR OLMAZ "MADDE: TARAFLARIN ARASINDA YAPILAN HER TÜRLÜ ANLAŞMALARDAN KAYNAKLI MENKU VE GAYRİ MENKULLER, TARAFLARIN ÖZEL İSTEKLERİ DIŞINDA ASLA DONDURULAMAZ"
  • 10 Ay Önce

korku nelere kadir değilmi

avrupa köleleri sadece konu müslümanlık olunca hak hukuk oluyor diğerleri için gecmiyor
  • 10 Ay Önce

Mehmet emin temel

O yüzden akıllı olun. Paraları bankaya teslım etmeyin . Hepsi aynı. Size bi damga vurur sonra ugraş ki paranı al. Devletler banka gibi... İyi günde yanında..
  • 10 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23