• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Savcı Sayan arka planı anlattı… Birbirlerine bıçak çekmeye başladılar! Özgür Özel işte bu sebeple saldırıyor

Ağrı eski belediye başkanı Savcı Sayan X hesabından yaptığı paylaşımda CHP içerisinde olanlar bir bir anlattı? Özgür özel neden saldırıyor? İşte cevabı.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hasel

Üçünden de bir şey olmaz.Sayın Cumhurbaşkanımıza kendi hatalarını kamufle etmek için saldırıyorlar.İmamoğlu,kamufle soyattır.Yavaş,zaten Ankaraya hizmette yavaş.Özel,zaten ne özel ne güzel.AL BİRİNİ VUR ÜÇÜNE.Üçü de tecrübesiz.Bu ülke,tecrübesizlere asla bırakılamaz.HELE DE DÜNYA LİDERİMİZ VARKEN.
  • 1 Yıl Önce

öcü

 hani video????
  • 1 Yıl Önce

chpkkk

Bunlar Allah'ın lağnetini müstahak olmuş kavmin artıkları olduğu kesin. Rabbim milletimize sağduyu ve akıl ihsan etsin. Bunlara uzaktan yakından yardımı dokunan cehennemde yerini hazırlar.
  • 1 Yıl Önce

Ali KOÇ

başlamışşşşşş
  • 1 Yıl Önce

Zaza

Ne..?

Salih

Hainlerin üssü CHP
  • 1 Yıl Önce

Hadi ordan

Birbirine giren, kavgaye düşen birilerini arıyorsanız gidin menzilcileri haber yapın :)) Bakıyorum da, ne çok meraklısınız CHP'ye? Korkudan tabi. Çaresizlikten. Yapacak birseyiniz de olmayınca, sataş dur... BETER OLUN.
  • 1 Yıl Önce

Sahi chp en son nezaman iktidar oldunuz MÖ felen mi

25yıldır iktidarız blr 25 daha gideriz çatlayın patlayın oohhh ooohhhh yaşasın cumhur ittifakı yaşasın demokrasi

yasin

Tipitip Özgürün  bağlantıları adam akıllı araştırılsa o koltukta 1 saat daha oturamaz! Ama  Ali papaJHON un parti kurduğu ülkede Özgürede birşey diyemiyor insan!
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23