• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Papa ve Netanyahu karşı karşıya!

Terör devleti İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları devam ederken, “Silahların susturulması” çağrısında bulunan Papa’ya karşı dikkat çeken bir hamle geldi.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Coşkun KOÇHAN

Ulan senin dini liderliğine ve insanlığına tüküreyim sadece Hıristiyan topluluklarını mı düşünüyorsun, hani siz dünyaya insanlık kakalamaya çalışıyordunuz, sana değil senin fikriyatına uyup sana saygı duyup önünde eğilenlere de yazıklar olsun.
  • 1 Yıl Önce

rafet

Eeeee. Bunlar böyledir işte. İnsanlık değil dertleri.Sadece kendi dinlerinden olanları korumak. Müslümanlara yapılanlar onlar için hiç önemli değil.Herkes haçlı ve hilal savaşının bitmeyeceğinin farkına varmalı ve batı seviciliğinden vaz geçmeli.Hala bu keferelerin ürünlerine iltifat edenler var.Vatandaş olarak birşey elimizden gelmiyor ama boykotu bile doğru dürüst beceremiyoruz.Her şeyi devletten bekliyoruz.
  • 1 Yıl Önce

Hakan

Başımızda halife yok ki israile iki laf etsin, papanın derdi sadece hristiyan filistinliler, biz kendimizi ayıplayalım papayı suçlamak yerine
  • 1 Yıl Önce

Saffet

insanlık hırıstıyanlık yahudilik inanç degerleri soykırıma destek cıkıp silah verdiği durum sonucuna Bizde karşılıklı oynamaya cifte telli denir
  • 1 Yıl Önce

haktanır

Ulan insanlıktan nasip almamışlar, hristiyana bir b.k olduğu yok. Orda ölen binlerce masum Müslümanlar içinde bir laf etsen geberirmisin.
  • 1 Yıl Önce

Salim

Bizim kabahatimiz halifeligi alıp yok ettik, aslında göya halifelik meclise devroldu, bu durumda meclis başkanı Halife gibi davransın, ilan etsin halifeliğini
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23