• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye'den müthiş başarı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haziran ayını yüzde 2,38 artışla 10.647,91 puandan tamamlarken, yılın ilk yarısında yüzde 42,54 yükseliş kaydederek dünyada öne çıkan endeksleri geride bıraktı.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Abdullah Biri

Ense yapanlar başarıda can ülkemde, ya alın terli vergi zekat sadaka için gecim derdine düşen eanaf zirvedemi. Ahlaken cökmeye başlatanlar acaba vijdanen rahat uyyabiliyormu hani o piyasa oyuncusu parası olan agababa masonlar bürokratlar işadamlarna peşkef ceken idareciler artık millet ben der ise, o ülkede yapılan herşey milli ve dini duygulardan uzaklaştıran islami yaşantıya ters kararlara göz yuman yönetici sanan o şahıscıklar mahşer hesabını hatırlatır edep ahlak milli dini ve beraberlik duyguları unıtanlar mahşerde benim açtorunlarımdan madden kactıgımın hesabınk vertirtecek ALLAHIMA SONSUZ KERE ŞÜKREDERİM.
  • 1 Yıl Önce

Müthiş

Enflasyonu düşersen zarardasın.
  • 1 Yıl Önce

E ogretmenn

Yeni akit siz basın mısınız AKP nin yayın organlarından biri mısınız AKP nin yayın organı iseniz bunu açık açık neden yapmıyorsunuz böyle yapsanız daha inandırıcı olursunuz
  • 1 Yıl Önce

hayret

yabancılar,bankalar ve zenginler malı götürdü. biz (halk) %15-30 arası zarardayız müdürüm
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23