• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şamil Tayyar, AK Parti'deki en ciddi problemi açıkladı: Oraya neşter vurulacak

AK Partili eski milletvekili Şamil Tayyar, "Bu değişimin sadece genel merkezlerle sınırlı kalmayacağını düşünüyorum. Bakanlar kurulunda da bir değişim olacağı kanaatindeyim" dedi.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Osman AYDIN

BIZ EMEKLILER AYIN SONUNU NASIL GETIRECEĞIZ DERKEN HANIEFENDI ISTAKOZ SORALARINDA ALEM YAPAMAZ BU RESMEN ALAY ETMEKTIR BU TIPLER AKP YE HEP ZARAR VERIYOR MILLETIN SINIR UCLARIYLA OYNUYORLAR SAYIN REISIMIZI COK SEVIYORUZ EMEKLILERIN DURUMUNU ACIL DUZRLTMELERI GEREKIYOR
  • 2 Yıl Önce

ÖZGÜR

israf ehil kişilerin işbaşında olmaması memur işçi emekli ayrımı yapılması doğuda hendek olaylarında yerlebir olan şehirler ihya edildi gene oy vermediler altındanda yapsan ideolojisinden taviz vermiyorlar kırıkkale 20 yıkdır akp tarafından yönetildi son 1 sene içinde 365 günün 150 günü su kesintisi vardı meydan 20 yılda 4 defa andezit taş yapıldı yani sağlam yapılmayan sürekli değişen işçilik bu ülkenin kaynakları bu kadar bolmu
  • 2 Yıl Önce

eyüp

HATA YAPMADIK YERMİ VAR VEKİLLER MİLLETE SIRCA KÖŞKÜNDE BAKIYOR BELEDİYE KEZA ÖYLE DERDİNİ ANLATACAK MECİ YOK
  • 2 Yıl Önce

Ahmet

Bakanlar Mehmet Şimşek in yanına gidip ondan konuşma ve ciddiyetlilik dersi alsın. Öyle vatandaşla dalga geçer gibi konuşan bakan ve vekiller seçime kadar geri plana çekilsin. En büyük sorun olan Allah yoluna dönülsün hiç bir şekilde doğru olandan şaşılmasım. EYT yi çıkartarak çok büyük hata yaptılar bunun parasını çıkarmak içinde yüksek ve çok uzun yıl prim yatıran emeklilerin hakkına girdiler. Üç dört yerden maaş ve huzur hakkı adı altında maaşlardan vazgeçsinler. Yani YASAL OLAN AMA ALLAH KATINDA HELAL OLMAYAN haklardan vazgeçsinler.sokakta vatandaş askerin şehit çocuklarının oyak taki haklarına çöküldüğünden bahsediyor vekiller sokağa insin sokakta yalakalarını değil gerçek vatandaşları dinlesin. Tedbiri kıyafetle vadandaş gibi sorun dinlesin.
  • 2 Yıl Önce

Fikret Türk

Şamil bey, reis milletin niyetini anladık der ama çok sevgili çalışma bakanı hala memurların geçimiyle ilgili nedir bu memur sevgisi bilmediğimiz bir şeymi var sırf bu aymazların yüzünden ak parti üyeliğini dondurdum , eğer cumhur ittifakı olmasa oy bile vermeyecektir reis dua etsin kendisi sn bahçeli ve destici var bizi tutuyor
  • 2 Yıl Önce

Varandaş

Milliyetçi muhafazakar camiaya ters fikir ve düşüncede olan feminist, LGBT yeşil laik burjuva kültürlü yeşil sosyete gönderilmedikçe neşter değil baltayla da bu düzelmez. Neşter var olan mikropları vücuda yayar. Budayın ayrık otları söküp atın.
  • 2 Yıl Önce

vlkn

"yeşil laik burjuva kültürü, yeşil sosyete" bunları nerenizden uyduruyonuz siz. bilmem nerenizden saçma sapan freaksiyonlar çıkartıyonuz. böyle konuşunca daha mı zeki zannediyonuz kendinizi. yapmayın böyle şeyler çok komik duruyonuz!!!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23