• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Boykot olan Coca-Cola'ya alternatif olarak "Palestine Cola" üretildi

İsveç'in Malmö kentinde iki kardeş, boykot içecek Coca-Cola'ya alternatif olarak “Palestine Cola” isimli içeceği üretti. İçecekten sağlanan geliri ise Gazze'ye gönderecekler.

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Halil bey

Macdanıslar starbaks kafeler. Agzına kadar dolu. Sorsan türküm müslümanım. Derler içtiginiz hem bır kola gazzedekı çocuklara kurşun olarak gidiyor ey islama. İnanan islam yoksunları yazıklar olsun hıc bır sey. Yapmıyorsanız barı israil urunlerını tüketmeyin sızın cocugunuzda gazzede abluka aitında olabilirdi nasıl mermamet beslıyorsunuz gıtmeyın kafelere içmeyın kola. Olmazmı ya. Olmazmı hıcmı uzulmuyorsunuz hiçmi düşünmüyorsunuz. Ey müslümanım dıyenler yaratan sıze vıcdan versin. Akıl verir insallah
  • 2 Yıl Önce

İslambollu.

Rabbim Ümmet-i Muhammed'e yardımcı olan gayr-i Müslimlere hidayet nasib etsin. Bu mübarek Şaban-ı Şerif ve Cuma gecesi hürmetine,bizleride hidayetten ayırmasın. Ümmet-i Muhammed'e uyanmak nasib etsin. Âmin.
  • 2 Yıl Önce

Hasan Öztürk

Hamas'a selam boykota devam
  • 2 Yıl Önce

Kola Turka vardı

KolaTurka, "Filistin" logolu bir içecek çıkarabirlirdi. Ama zeka farklı bir şey. Ülker'de girmedi bu kola işine her haltı üretiyor ama kola üretmiyor. Filistin kola üretse bizde desteklerdik. Bak elin isveçlisi üretiyor. Şu kuranıkerim yakan ülke.
  • 2 Yıl Önce

Şaman ali

Bunu neden bir müslüman akıl edemedi...mesela: neden butun müslüman ülkeler :siyasi konulardan uzak sadece ama sadece tekrar ediyorum sedece bir mal veya hizmette ortak bir üretim yapmazlar.. önlerinde kurandan başka hiçbir rehberi almadan...Allah rızası icin ve sadece bir konuda anlaşamazlar???? Çünkü müslüman ülkeler icin sadece cami yapmak milleti sopa ile camiye kovalamak farz !!! Allah zoraki olarak isteseydi zaten kendi yapardı...Bunu bile anlayamayan aptal müslüman devletlerin gıkı cikmiyor..Turkiyeden başka israile diklenen yok..Kuranda defalarca denildiği gibi "akıl etmezmisiniz".. erbakanin dedigi gibi " sizi gidi " musluman görünüşlü k...pe musluman devletleri sozi !!!
  • 2 Yıl Önce

Vatandaş

Çok güzel düşünülmüş! Zaten almıyoruz onun yerine çok güzel gazozlarırımız var!
  • 2 Yıl Önce

Karadagsiz

Büyük oyunu görmüşsün Karadağlı, helal olsun zeka fakiri
  • 2 Yıl Önce

HİZİPSAVAR

beyler iyi bakın altından bu siyonistler çıkmasın bunlar para için her kutsalını satarlar her halükarda parayı onlar kazanır. siyonist sermayenin işidir bu :)
  • 2 Yıl Önce

muşlu ve şeriatçı

bizim tv kanalları da reklamlarda israilin mallarını tanıtıyor, reklam bitince filistin için ağlıyor. laiklik gibi ticaret işleri ile vicdan işlerini birbirinden ayırmışız.
  • 2 Yıl Önce

Vatandaş

Siyasi'nin verdiği yemekte de masalarda coca-cola var. Kudüs kırmızı çizgimiz o ama İsrail ürünlerini tüketmekte bir mahsur yok

KARADAGLI

ISTE BU ! O IKI KARDESTEN ALLAH RAZI OLSUN COK BASIT BIR SEY OLARAK GORUNEBILIR AMA EMPERIYALISTLERE EN FAZLA ZARARI VEREBILIR"ALTERNATIF" BUNLARIN HERSEYI " GUC VE PARA" ONLARI AZALT ( GELIRI DUSUR) BAK NASIL MASAYA OTURMAK ISTERLER BOYKOTA DEVAM
  • 2 Yıl Önce

Cok zekice hem siyonist marka boykotu hem maddi manevi destek helal olsun

........
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23