• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye'ye karşı kirli tuzak! Bu, alçakça bir plan

Star yazarı Sevil Nuriyeva İsmayılov, "Çok kutuplu dünya dizaynında 'zayıf' Türkiye 'ısrarı', büyük oyunun bir parçasıdır" dedi.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Rabia Zafer

TŪRKİYE, İÇERDEKİ VE DIŞARIDAKİ DŪŞMANLARINI YENECEK GŪÇTEDİR.
  • 3 Yıl Önce

Gültekin

Yolumuzda, yol haritamızda bellidir, bu yolda yürümek yürekli insanların işi olduğunu da biliyoruz, batının batılda mücadele etmesine rağmen nasıl bir başları varsa(Papaları) Müslüman aleminin niçin başı yok, başı olmayan vücut hiç bir işe yaramayacağı gibi, sürekli başkaların oyuncağı olur, mutlak İslam alemini bir arada tutacak başı olmalıdır.
  • 3 Yıl Önce

Muhtar

Bu ülkeyi ve bu milletin tümünü sevenler bu yazıyı lütfen okusun. Biliyoruz ama tekrar tekrar okumakta, gerçekleri iyice anlamakta yarar var. Türkiye'y parçalamak isteyenler kurdukları terör oluşumlarını 70'li yıllarda aktif hale getirdiler yetmedi 12 Eylül darbesi yaptırdıktan sonra PKK'yı ortaya sürdüler yine yetmedi Fetö'yü ileri sürdüler. İşte bu düşman müttefiklerimizi iyi anlamalıyız.
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23