• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mustafa Sarıgül 'hükümet istifa' tezahüratları için ne dedi?

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, statlarda ortaya atılan "hükümet istifa" tezahüratlarıyla ilgili “Statlarımıza siyasetin girmesini doğru bulmayız” dedi.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Vatandaş

Hazım siz lar bu hükümet %51 in oyuyla geldi sizin gönlü nüz e göre hareket edecek değil yazıklar olsun şu sıkıntılı günde bile boş durmuyorsunuz öyle ya Tayip gitsin isterse Türkiye yansın niyetiniz bu
  • 3 Yıl Önce

volkan akçay

siyaset; adalete,eğitime,sağlığa,dine,sanata v.b her yere girerken iyide stadlara girince mi olmuyor. aynı stadlarda tayyip diye bağırsalardı onlardan iyisi olmazdı dimi???????
  • 3 Yıl Önce

Deli İbo

Taksim Gezi Parkı zihniyetinin vatan hainleri den 3-5 çapulcunun bağırması ile bu devlet gitmez. Velevki istifa etti diyelim sanki bu çapulcuların devletin yerine iktidar yapacak bir oluşumları var. 6+1 şer masasını işaret ederlerse, onlardan bir cacık olmaz. Onlarda devlet yönetecek beyin, insanların yaşamlarına dokunabilecek akıl, düşünce ve plan, devlet adamlığı dirayeti bulunmamakta.
  • 3 Yıl Önce

ulan hukumet neden istifa etsin, hangi hukumeti getirelim"belirsiz tuvalet terligi aday mi secelim?" be hey salak güruh:))

hukumetin istifasi sportif degil siyasi meseledir ve yerine daha iyi bir alternatifiniz yoksa kullanisli salakliktir sadece guzide kuluplerimize ve onurlu-akilli-samimi bjk-fb taraftarlari arasina karismis kripto tecavuzcu salakliktir
  • 3 Yıl Önce

Bozok

Türkiye'nin o kadar derdi varken araya "hükümet istifa" diye anırıp fitne tohumları ekmeye çalışan bu ... grubu ve bunları organize eden ağaları kimler? 
  • 3 Yıl Önce

merdo

bunu diyerek tarafını belli etti  
  • 3 Yıl Önce

Emekli memur

Sayın sarığül halkın gönlüne hitap ediyor, takdire şayan.
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23