• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sabitleme kervanına A101 de katıldı! Bomba gelişme...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati başta olmak üzere kabine üyelerinden gelen açıklamalar, zincir marketlerde karşılık buldu. Şok, Migros, CarrefourSA gibi marketler ‘indirim’ ve ‘fiyat sabitleme’ uygulamasına gitmişti. Son olarak A101 zincir marketleri de 2023 ürünün fiyatlarını sabitleme kararı aldı.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ercan

Düne kadar hain markeler bugündn itibaren kahraman bravo...
  • 3 Yıl Önce

Hamit Altınbaş

zaten 1 ayda kaç zam olmalı ki? 1 ay sabitliyecekmiş! Hükümet bizim maaşları 6 ay sabitliyor ya!
  • 3 Yıl Önce

bir

abdnde hastaneyede almıyorlar, ünlü zenginler ünlü sanatçılar ünlü futbolcular gidebiliyormuş, maddi durumu iyi olmuyanlara yaşama hakkı vermıyor, pandemide evsizlere evsiz sayısı eklendi rekor seviyede konuşma hakkı vermiyor Devlete yük olarak görüyor, kendini geçindiremiyor, alternatif bulup ne konuşuyor diyor hastaneye bile almıyor, bir eyalette cadde boyu ağaç altında uyudular evsizler ağaçları kesti belediyesi bir eyalette top sahasında yattı evsizler mahalleli kovdu. Geçinemiyene fazla konuşma yaşama hakkı tanımıyor sistem abdnde.
  • 3 Yıl Önce

deniz HAN

ŞU ZİNCİR MARKETLERİNİ YURT DIŞINA YAYAMADIK DÜNYADA KÜRESEL GÜÇ YAPMA DERDİNDEYİZ TÜRK DEVLETLERİ İÇLERİNE YAYILIN LATİN ÜLKELERE GİDİN ORTADOĞU ÜLKELERDE HAKİM OLUN ZİNCİR MARKETLERRRR BÜYÜK OYNAYIN BÜYÜK DÜŞÜN KÜRESEL AKTÖR OLUN HALE BENİ ANLAMIYORLAR ANLAYIN DİNLEYİN YAPIN ŞU BANKALARIMIZI DA KÜRESEL AKTÖR YAPIN DÜNYA HAKİMİYETİ TÜRKLERE YAKIŞIR
  • 3 Yıl Önce

Hu

Hafta sonları kapatılmalı
  • 3 Yıl Önce

Vatanıseven

Bunlar zincirmi halka marketlermi bilmem ama bildiğim şu, bunlar daha önceden zamları yaptılar şimdi yaranma ve devlete yalakalık olsun diye fiyatları dondurmuşlar, inandırıcı değiller, donduracaklarına temel gıda ürün fiyatlarını aşağıya çeksinler, devletimiz bu durumu bilmiyormu bal gibi de biliyorlar. Güya kontrol ediliyorlarmış, hadi ordan tüketiciyi kandırıyorlar.
  • 3 Yıl Önce

orta direk

Sömürenler de vijdan yokturda yinede geçde olsa indirime katılanlar vatandaşlar tarafından takdir edilerek satın almaya daha bir gönüllülükle giderler... Anlayın artık pahalı ürün satışında başı şeken kim? A 101, şok ,migros.. geriye kim kaldı?
  • 3 Yıl Önce

Maraşlı

Fiyatlar geleceği yere kadar gelmiş zaten sabitlese ne olur.peynir yoğurt çok iyi fiyat yani market için
  • 3 Yıl Önce

Misafir

Üç litre fax sıvı sabunu 45 TL ye satan ahlaksız (bu fiyat aynı üründe hiçbir yerde yok,) size kim inanır
  • 3 Yıl Önce

Sabitlese Ne Olacak

Emekli ve memur zaten alamıyordu, alamamaya devam edecek. Emekli ve memur zamları düzeltilmrli. En az asgari ücret kadar artış olmalıdır. Emeklinin zaten yarı ömrü hastanede geçiyor.
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23