• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

‘hak, hukuk, adalet’ diyen solcularda son durum: Kani Beko’dan iki kızı ve damadına belediyede torpil!

DİSK Genel Başkanlığından sonra CHP İzmir Milletvekili olan Kani Beko’nun iki kızı ve damadının İzmir Büyükşehir Belediyesinde torpille işe girdiği ortaya çıktı. Çıktığı bir TV programında iddiaları yalanlayamayan Beko’nun savunması da ‘’pes’’ dedirtti.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Asi Kartal

Digerleri keyfiye çalışıyor onlar yemez içmez ihtiyacı olmaz Dabi size lazım iş aş  
  • 4 Yıl Önce

Hasel

solcu arkadaşım vardı,sözde hak,hukuktan yana idi.Her türlü melanet vardı.Sadece kendileri için hak hukuk ararlar.
  • 4 Yıl Önce

ezilen daevrimci :)) burokratik torpilli oligarsik paylasim!!!!!

......yeni BUZZ RECIDANCE-EMEKCI SKANDALI DAHA
  • 4 Yıl Önce

delici

yanlış anlama olmuş beko deyince koçların bekosudur yoksa bu soldan bıyıklılar böyle milletin hakkını yermi yersede yalovadaki edirnedeki manvğattaki bilecikteki gibi yerler bir işe yarsın
  • 4 Yıl Önce

Hehe

Benim bildiğim sosyalistler ve komünistler dürüst onurlu şerefli vicdanlı kul hakkı yemezler. Ama bizim coğrafyanın pehlivanlari karşı oldukları efendilerinin iplerini boyunlarına gecirmekteler.  
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23