• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Haluk Bayraktar açıkladı: Türk SİHA'ları bölgede dengeleri değiştirebilir

Tayvan-Çin arasındaki krizin sıcak çatışmaya dönmesi halinde SİHA'ların çok kritik roller üstlenebileceğini belirten Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, ülkelerin Bayraktar TB2 SİHA'ya sahip olmasından sonra Çinli SİHA'ları "emekliye ayırdığını" söyledi. Haluk Bayraktar ayrıca Akıncı TİHA'ya (Taarruzi İnsansız Hava Aracı) yakın bir zamanda gemisavar füzeleri entegre edileceğini aktardı.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ramses

Fiyat ucuz her ülkeye verilmemeli ;yani sırbistan filan ab ülkelerine verilmesi ,bize ilerde zarar verir abd startejik ürünleri satmıyor ya da çok yüksek fiyat istiyor !
  • 4 Yıl Önce

Gültekin

Üretilen bu silahların hepsini kilitleyecek, pasifleştirecek, hem maliyetsiz, hem de etkili elektronik silahların, bir cep telefonu kadar küçüleceği günler çok uzak değildir, bunun üzerinde durulması ve üretilmesiyle, dünyada çok daha büyük ses getireceğine inanıyoruz. Bayraktar firmasının bunu başaracağına inancımız tamdır, başarıların sürekli olarak devamını diliyoruz.
  • 4 Yıl Önce

KORUYUN

SİYASETE MEZE OLMAYIN BAŞARINIZI KORUYUN
  • 4 Yıl Önce

Hüseyin akbal

Sn Baykar şirketine saygımız sonsuz. Ülkemizin savunma sanayisinde yaptıkları katkıları paha biçilmez. Ancak sn Baykar genel müdürü konuşmalarında ve yaptığı yorumlara daha dikkatli olmalı düşüncesindeyim.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23