• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

DEVA Partili Candan Karlıtekin’den "İstanbul Havalimanı" rezilliği

DEVA Partili Candan Karlıtekin, İstanbul Havalimanı’yla ilgili veriler paylaşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu’nun açıklamalarına cevap yetiştirmeye çalışırken Türkiye düşmanlarının yapamayacağı aşağılama ve yok sayma çirkefliğine saplandı.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gakgo'istan

Mustafa Bey kardeşimize,Cenab-ı Hakk gani gani rahmet eyleye.İstirhamim bu ilaç mi caremi,gecelik mi ne halt pirtilaridir,lütfen haber yapmayın,küfrümüz oynuyor .Gurbanim.
  • 4 Yıl Önce

İZMİR

Şabdan şeker olmaz bunlardan gübre bile olmaz zira gúbra faydalı
  • 4 Yıl Önce

m.n.

Teminat anlaşmanın kendisidir ve karşılıklı olarak taraflar menfaatlerini korurlar. Çok sığırca, ama tam da sığır bir açıklama yapmış. Yani sığırlık yapmış, çok da umurumda diiceem.
  • 4 Yıl Önce

Murat

Bu adamın kuş kadar aklı olsa iki yıl erken bitirilip 400 milyon tazminata karşılık devlet iki yılda iki milyar dolar kira alıyor, buna aklı ererdi.
  • 4 Yıl Önce

kardeş

Hazımsızlık nedir tarifi BUDUR.
  • 4 Yıl Önce

Misafir

Bunlar nasil müslümanlar anlam veremiyorum. Sen git geçmiste müslümanlara eziyet edenlerle ittifak kur, sonrada utanmadan müslüman geçin
  • 4 Yıl Önce

Adil

İlla düşmanlık edecekler sanki yunanistanı elestiriyor oda gerçek olsa bari
  • 4 Yıl Önce

Fuat

Bunlar seref yoksunu
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23