• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Uyan da balığa gidelim Kemal! Erdoğan’ın adaylığından haberi yok

PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin büyük ortağı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine yöneltilen adaylık sorusuna güldüren bir cevap verdi. Kılıçdaroğlu, ‘Niye hep bana bunu soruyorsunuz, Erdoğan da adayını açıklamadı’ dedi.

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Son Ampül Bükücü

Yav arkadaş şu haber başlıklarını kim yapıyor Allah aşkına? Habercilikten bir hayli uzaksınız. Tek yaptığınız şey nefret ve öfke kusmak. Komiksiniz :)
  • 4 Yıl Önce

Aaaaaa

Vallahi şaka gibi şu zekaya oy veren bir toplum var.
  • 4 Yıl Önce

Güney Doğulu

Çarçı kemal asla Adam olacak cesarette değil. 6 tavuk birde civcivleri ve onları organize eden horozları biden- soros ile beraberce kümese giriyorlar gıdaklıya gıdaklıya oturuyorlar. 2023'te hepisinin tüyünü halk yolacak, o gün çıplak kalıp hepsi Amerikanın yolunu tutacak.
  • 4 Yıl Önce

Sende olmazsan ne yapacağız bay kmal

Yine güne gülerek başladık bay kmal. İyisi varsın. Diğer devletlerin bay kmali yok. Yine şanslıyız değilmi.
  • 4 Yıl Önce

isimsiz

erdoğan’ın hiç bir yerde hiç bir açıklamasında 2023’de adayım diye bir sözü cümlesi geçmedi varsa öyle bir açıklaması yayınlayında öğrenelim,adaylığımı seçim sürecini kadar açıklayacağını da sanmıyorum. kazanacağından emin olursa aday olur,seçimi kazanamayacağını anlarsa sağlık nedenlerini ileri sürüp aday olmaz
  • 4 Yıl Önce

Altar

Sayin R.T.Erdogan cikipta sahsen adayligini aciklamadi, acikladiysa o haberi gösterin. Siz de alarminizi yanlis kurup, balığa gidemediniz.
  • 4 Yıl Önce

Zeynel

Ankara yı halletmiş te Türkiye yi de halledecek memur zihniyetli bir anlayış ikinci Sezer geliyor chp ye yakışır.
  • 4 Yıl Önce

Talat

Böyle bariz hatalar yapma
  • 4 Yıl Önce

Yorumum

Çok zekice bir cevap verdiğini düşünüyor sanırım, tebrikler ...
  • 4 Yıl Önce

bAYRAM

Ülkeyi uçuruma doğru götürecekler... Bu ülke Parlamenter sistem nedeniyle hep geride kaldı.. Bunlara fırsat vermesin
  • 4 Yıl Önce

Gültekin

Bu ülkede muhalefet bu kadar ucuzlamasın; Cumhurbaşkanlığı adaylık yasal süreci başlamadığı halde, açıklanan tek partinin adayı AKP'dir, Bunu halk olarak ben anlıyorum da, ana muhalefet parti genel başkanı anlamıyorsa, kendinde bir sorun var demektir. Kendi de çok iyi biliyor neyi; adayları açıklandığı anda, uyuşmazlık ittifakın gerçek yüzü ortaya çıkarak, ittifak diye bir şey kalmayacaktır.
  • 4 Yıl Önce

Musafir

Aday konusu çok zor bulunur  
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23