• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Maskeler bir kez daha düştü! Kavala'da tahliye Kaşıkçı'da yargılama

Yeni Akit gazetesi yazarı Ali Karahasanoğlu bugünkü yazısında Osman Kavala ve Cemal Kaşıkçı davaları üzerinden Türkiye'deki muhalefetin iki yüzlülüğünü ortaya çıkardı.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

havva BULUT

akit güldürme  
  • 4 Yıl Önce

Alışveriş

Ver parayı al dosyayı
  • 4 Yıl Önce

Mehmet Hunzak

Mavi marmara gibi buda bitirildi.  
  • 4 Yıl Önce

Fehmi

Hocam CHP birileri seviyorsa Mutlak surette dine zararlı olduğu içindir. Allah ıslah etsin
  • 4 Yıl Önce

Talat

Ulan Rahip Branson gitti , Kaşıkçı Dosyası yine KADI ya verildi. Eeee madema böyle olacaktı biz bu kadar sıkıntıyı neden çektik ? REİS sadece biz gariban EYT lilere söz geçiriyor.
  • 4 Yıl Önce

Ne mutlu bize.

C.Kaşıkçı cinayetinin çözülmesi, katillerin yakalanması Namus meselemiz diyerek bağırsa da sonucunda 50 milyar dolara satın alınarak susan bir iktidarımız var. Ey ABD, Ey AB, Ey Rusya diye bağırarak lider olunmuyor. Saygınlık, güvenirlik, kıymet kazanılmıyor. Devlet adamı olmak herkesin harcı değil.
  • 4 Yıl Önce

Tabi İstanbul.

C.Kaşıkçi cinayeti ABD ya da Ingiltere'de asla işlenemez. Çünkü hesabı sorulurdu. Ama Türkiyede yargı yok, adalet yok. Kim parayı verirse olayı örtbas edileceğini iyi biliyor. Sus payı 50 milyar dolar deniliyor.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23