Laikçi yobazların İslam'a düşmanlıkları depreşti: Başörtüsü öncü savaştı, Ayasofya laikliğe atılmış tokattır!
İdeolojileri uğruna laiklik satarak İslam'a olan düşmanlıklarını gözler önüne seren laikçi yobazların medya organı Cumhuriyet gazetesinde, laikliğe çağrı başlığıyla skandal bir yazı yayımlandı. Laikliğe Çağrı Birlikteliği Yürütme Kurulu Üyesi Mahmut Arslan tarafından yazılan yazıda, Ayasofya Camii ve başörtüsü özgürlüğü üzerinden Müslümanlar hedef alındı.
Zararımıza oldu.
Süleyman Sırrı Dinçer
Vatandaş
Yorumcu
bakii
resat
ali
vatandaş
İsmail ZAZA
Maskeli Balo
emekli
alperen
ramses
Muhendis
işsiz
muhalefet
En son Kale Türkiye
Abdullah Murat
Abdullah Murat
hsn
Hakan
AKINCI 1453
Ömer
Hasanali köse
asa
Nurettin
KEMALİST
xaxb
yasemin
Yasemin laik değilim. laik olmuyacağım, batının dayatmasına boyun eğmiyeceğiz, kendisi niye almıyor laikliği Bizde batıya laikliği dayatalım. geriye gitmenin yolu.
Muş
Mehmet Soylu
ali
Mikail
mutmaine
Devran
put kıran
Nuri BALKANOĞLU
Devran
Yavuz
Kardak33
Kime sordunuz ?
istanbukun fethi ve ayasofyanin Fatih tarafindan cami olarak vakfedilmesini, ibadethane olarak korunmasini ve acilmasini SADECE KAFIRLER, EMPERYALIST ISIRLIKCI HAINLER, TURK-ISLAM MEFENIYETINECDUSMAN SEREFSIZLER hazmedemez! taktigi maskeleri onemli degil
karlıdağlar