• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan Katar'ı işaret etti: Destek müjdesi geldi!

Gübre fiyatının son bir yılda dört kat artması nedeniyle zor günler geçiren çiftçilere, destek gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan sorunun çözümü için Katar'ı işaret ederken, AK Parti kaynakları da "Katar'dan güzel haberler bekliyoruz" dedi.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ahmet Songur

Çiftçiye destek güzel fakat söz verilen 651 bin çiftçiye kuraklık desteği Aralık ayı sonunda verilecekti halen verilmedi Yeni Akitten ricam bu konuyla ilgilenmesi.
  • 4 Yıl Önce

Neron11

Çiftçinin umudu katar demek bile bana göre çok alçaltıcıdır, ne demek bu, sen suriyeliye harcadığın parayı kendi çiftçine, emekline , insanına harcasan başka bir yere ihtiyaç olmaz.
  • 4 Yıl Önce

DÜYANIN EN TEMBEL ÇİFÇİSİ VE EN FAZLA DEVLETEN YARDIM ALA TÜRKİYEDİR,,ARAŞTIRIN BAKIN AVRUPADA BÖYLE BİR ŞEY VARMI,, AVRUPANIN EN ÇALIŞKAN ÇİFÇİSİ HOLLANDA BAKIN ((( ADAMLAR ,, SANAYI SUYUNU ARITP ZİRAATINI SULUYOR,,, YEMEK VE ÇOP TOPLUYOR ((( KOMPOT))) YANİ GÜBRE YAPIYOR,,, BÜTÜN BULARDAN DEVLETİMİZİN HABERİ YOKMU ACABA,,, VESSELAM,, YABANCI KAYNAKLARI ARAŞTIRIN,, BAKIN NELER YAPIYORLAR,,,
  • 4 Yıl Önce

Hikayeye devam.

Gübre zamanı geçti çok kızgınım çoooookkkkk......
  • 4 Yıl Önce

Kırbaççı münir

TMO, Şeker, çay, zeytin ve diğer kooperatifler vasıtasıyla ithalat yapılıp dağıtılırsa stokçu kartelci gübre ithalatçıları zalimler hizaya gelir. Aşırı büyük partilerde, çok yüklü ithalat yapın ki bu kartellerin 1 sene satışı dip yapsın, malları stokta şişsin, rezme rezil olsunlar ve ders alsınlar. Bunlar arsız, uyarıdan anlamaz, ağzını burnunu dağıtmanız lazım bu stokçu ve fahiş fiyat fırsatçılarının ki hizaya gelsinler.
  • 4 Yıl Önce

Ali Karaleseli

Ah ah. Düştüğümüz hale ah.
  • 4 Yıl Önce

099

hammeddesi disardan gelen gubre nin fiyatı yüksek seyrine devam edecektir. çözüm tamamen yerli uretim
  • 4 Yıl Önce

Süleyman Aydın

Hammaddeyi mi üreteceksin?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23