• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Partili Akbaşoğlu'ndan çok sert 'bylock' tepkisi!

TBMM Genel Kurulu'nda konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "İktidarda Bylock kullanan milletvekilleri var." sözlerine, "Bunu ispat etmeyen namerttir, şerefsizdir." ifadeleri ile tepki gösterdi.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Vatandaş

Vatandaş kemal-i ciddiye almıyoruz işleri sadece yalan iftira tezvirat.
  • 5 Yıl Önce

Nur Ahmet

Bunlarda(zillet) bylock aramaya gerek yoktur.Çünkü allenen birlikte çalışıyorlar,fingirdeşiyorlar,bir birlerini destekliyorlar,kolluyorlar,iktidara geldiğimizde(Allah CC nasip etmesin sonsuza dek) onları ceza evinden çıkaracağız demiyorlar mı? Bundan daha büyük kanıt olabilir mi?Fetonun her savunuyorlar,daha da ilerisi olan fetonun darbesinin içindedirler.
  • 5 Yıl Önce

Nur Ahmet

Kendileri fetonun maşalığı,uşaklığı yapmaktadırlar.Fikir babaları fetodur,karayılandır,CIA dır,neocon dur.Belediyelerine terörist doldurmuşlar,zorda kaldılar mı,suçu hükümete atacak kadar ş...sizlik yapabiliyorlar.Vatanı bölme uğraşı içindedirler,feto darbesi dahil bütün darbelerde direkt veya dolaylı olarak bulunmuşlardır.
  • 5 Yıl Önce

Kml

Gerçekten o şeyin onlarda olduğunu mu düşündün sayın vekilim
  • 5 Yıl Önce

Vatandas

Chpde de lgbtli var denirse doğru olurmu ispatın yoksa adama yalancının ? derler.ey chp açıklayın bizde akpartiye oy vermeyelim bundan iyi size oy getirecek propaganda varmı?
  • 5 Yıl Önce

ŞABAN AKÇAY

Bunu ispat etmeyen namerttir, şerefsizdir." GEREK YOK. ÇÜNKÜ. ZATEN Ö.... DEĞİLMİ
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23