• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gram altın fiyatında kritik tahmin! Tarih verildi… Gözler 3 uzmana çevrildi

Altın fiyatlarındaki olası senaryolar masaya yatırıldı. Uzman isimler tek tek açıklama yaparken, gram altın fiyatlarındaki tahminler de gündem oldu. İşte detaylar…

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Harun

Ben un almadığıma pişman oldum. Bir ay önce BİM’de 17,90’a aldığım 5 kg unu 10 gün önce 26,5’s aldım. Dün ise 37,90 liraya aldım. Ne haber? Zenginin nereye yatırım yapacağından bana ne?
  • 3 Yıl Önce

Cezvi

Altın da gafayı yemiştir lo. Bi inii bi bakmışsan çıkııi. Başımı ne döngmiştir. Gerçi şu sıralar uçuii. Sanki kuş olmıştır. Resmen gafayı yimiştir. Bı gidişle herkesler her şegler bir depik yiyer yerine otırar. Ondan sonra günüsünü görerler. Lo gardaşım hiç kimselerde hiç sukinat yoktır. Herkes hoplii de hop hop hoplii. Sonında altın madenini de hoplattılar harhalda. Gümüş de altının yanına dakılıi zavalli. Dolar yoro zatem hazırlar. Bir bakmışsınız halay çekiiler, şaşırmayasınız ha. Vallah tahminim bınlar halay çeklerken işi popa caza çeviriler aha tam o zaman bir yiğido çıkar bınların her birini bir yere uçırır. Ögle olmaz aha böğle olır oynamak der sanki ha. Anlamışsanız degil mi? Analaması gıtlar.
  • 3 Yıl Önce

Farkında Değiller

İktidara oy kaybettiren faiz, döviz ya da enflasyon değil, Bilim Kurulu ve Sağlık Bakanıdır. Bunlar bildiğiniz mevsimsel gribi kullanarak iktidarı içinden çıkamayacağı bir tuzağın içine düşürdüler. Pandemi, kapanmalar, yardım paketleri ekonomiyi durdurup devletin kasasını boşaltırken, diğer yandan insanları otobüse, uçağa bindirmeyen, işinden attıran, okula almayan PCR ve aşı dayatmaları iktidara en az %15 oy kaybettirdi. Bütün bu dayatmalara rağmen hala aşı olmayan, işinden atılan, bir çok yerde engellenen seçmenin %15'ine bir de istemediği halde dayatmalar karşısında pes ederek aşılanan seçmenleri ekleyin. İşte sonuç bu. Ekonomik sıkıntılara biz alışığız bunlar hedef saptırmacadır, iktidar bu yüzden seçim kaybetmez. İktidarın tek çıkış yolu var o da pandemiyi sonlandırmak, Bilim Kurulunu kapatmak ve Sağlık Bakanını görevden almaktır. İktidar ancak o zaman kaybettiği oyları geri alabilir. İKTİDARIN BAŞKA ÇIKIŞI YOK!!! Bunun farkına varsalar iyi olur.
  • 3 Yıl Önce

Adem oğlu

Dünyada enflasyon ve tedarik sorunu devam ettiği sürece döviz ve öncelikle altın alır başını gider bir yerde durur kaybolur kimselerde bulamaz duruma gelir.
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23