• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

MHP'li Yıldız'dan Anayasa Mahkemesi eleştirisi!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Adalet Bakanlığı bütçesinin görüşüldüğü komisyon toplantısında konuştu. Yıldız, Anayasa Mahkemesi için, "Siyasette taraflar." dedi ve MHP'nin yeni anayasa taslağına ilişkin bilgiler aktardı.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ADALET

birçok rektör kaymakam Genel müdür rica minnetle atanabilir ;yanılabilinirde;ama AYM son aldığı kararlar ;terörizmin bitmemesini destekler mahiyete ulaştı kim neye göre atadı bu AYM kadar önemli kuruma üyeleri !bu ülkenin Mit'i,vekilleirn bilgileri ,danışmanların bilgileri nasıl eksik olabilir ;korkunç bir ihmalle karşı kaşıyayız!
  • 5 Yıl Önce

Kocasolak

TBMM’de belirlenmiş terör örgütü vakıf, dernek ve topluluklara bütün partilerin de terör örgütüdür demesi ve ARANAN suçlu muamelesi göstermesi şartı getirilmelidir.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23