• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fondaş medyada CHP bayramı

Terör örgütü PKK’nın siyasi ayağı HDP ile İYİ Parti’nin desteğiyle ele geçirdiği belediyeleri arpalığa çeviren Cumhuriyet Halk Partisi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bahanesiyle yandaşları ihya etti.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hülya

yandaş medya çok üzülmüştür
  • 5 Yıl Önce

Rabia Zafer

Paralar Suyunu Çekti Anlaşılan. O Kadar İsrafa Çekmesi Normal.
  • 5 Yıl Önce

Vehbi

Bu chp liler varya ayıp olmasın ama tesbiten tamamına yakını cahil, başta kemal beyleri. Adam chp adına 29 ekim mesajı için eski meclisin kiremitlerini kullanmış, bu zavallı o kiremitleri meclisin güçlü çanakçılarından birinin yeğeni olan adaşım boynuzlu koç vatandaşın çatısındaki kiremitler satın alarak meclise fahiş fiyatla satarak meclisin çatısı aktarıldı. Bu chp liler varya hiç birşey bilmez fakat yalancılığı ve cahilliği iyi bilirler.
  • 5 Yıl Önce

Ali Demir

Yuhhhhhhhh!!!!! Sonsuza kadar yuhhh!!!?
  • 5 Yıl Önce

Demir

MİLLİ GAZETE Yakında KILIÇTAROĞLUNU mehdi ilan ederse şaşmayın sahi SAADET teskerede kime oy verdi basında göremedim bilen varmı
  • 5 Yıl Önce

Ömer

Vah milli gazete eyvah milli gazete . Milli si gitti gazetesi kaldı . Adil düzeni gitti düzeni kaldı . Saadet’i gitti tabela partisi kaldı . Devam ederse tabelası bile kalmayacak .
  • 5 Yıl Önce

Recep Duman

Parayı alan "düdük"lerini çalar da "müslüman"ım diyen bu verilen işi (düdük çalma işini) yaparsa ne olur?
  • 5 Yıl Önce

İÇİNDE

HIRSIZ I'M YANDAŞ MEDYASINA HÜZÜN YAS İÇİNDE
  • 5 Yıl Önce

Vejo

Yandaş de yoldas de fondas de ne dersen de işte halkın parasını böyle hiç ediyorlar
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23