• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'den Mehmet Şimşek açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Faik Öztrak, eski bakan Mehmet Şimşek'in, 'Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olacağı iddiaları ile ilgili açıklama yaptı.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

abdrhman

orta doğudaki , ve dünyadaki olayların baş çıbanı yahudistan yönetimindeki abd ve (abd eşittir yahudi) ısrael yahudilerdir. gerek daeş pkk, fetöş vesaire terör örgütleri bunların besledikleri , tc nin vede orta doğunun başına bela ettikleri ısraelin B.O.projesinin gerçekleşmesine çalışan p....leridir.yönetimi türk isimli zengin yahudilerde olan hıristiyanların partisi chpkk da yahudiler tarafından atatürk zamanında tc nin içine sokulmuş truva atıdır.içimizdeki vatan haini zengin yahudileri çok sıkı denetleyin. iş bankası ve iştiraklerini arpalık olarak kullanan chpkk dan bu banka acilen devlete geri alınmalıdır. zaten çalışanlarının %50 den fazlası hıristiyandır.
  • 5 Yıl Önce

İsmail Toruk

İşte saltanat budur.
  • 5 Yıl Önce

Sedat

Yahu bunlar SALTANAT'a karşı değilmiydi. Türkiye'de saltanatı kaldırdık diye övünenler, meğerse kendi SALTANAT'larını kurmuşlar.
  • 5 Yıl Önce

hizipsavar

HER DEVRİN adamı aSALAK faik. hiç ölmeyeceksiniz değilmi.
  • 5 Yıl Önce

Hikmet

Bence uygun bir aday. ABD den getirdik dişlerini yaptırıp façasini duzeltik,siz hiç masraf etmeden aday gösterin.
  • 5 Yıl Önce

Fedai

İçlerinde aday gösterecek bir tane insan evladı bulamamalari düşündürücü
  • 5 Yıl Önce

murat yılgınç

TÜRKİYENİN KADERİ BU MİLLET SECMEYİ ÖĞRENEMEDİ GİTTİ NEDEN BAŞKALATI SECİLEMİYOR CAHİLLERMİ NEDEN....
  • 5 Yıl Önce

Mehmet Ali BICER

Ailece maseallah kan emen suluklerden baska bir sey beklenemez
  • 5 Yıl Önce

AK PARTİ ARTIKLARINDAN MEDET UMAN OLSA OLSA ZİLLET İTTİFAKI OLUR

AK PARTİ ARTIKLARINDAN MEDET UMAN OLSA OLSA ZİLLET İTTİFAKI OLUR Demekki millet içinden aday bulamıyorsunuz AK PARTİNİN ARTIKLARINDAN MEDET UMUYORSUNUZ, ulkeyi bu devşirmelerle mi yöneteceksiniz? BOL DEVŞİRMELİ ZİLLET İTTİFAKI TÜRKİYE Yİ YÖNETECEĞİNE REİS RECEP TAYYİP ERDOĞAN YÖNETSİN. Partisini yonetemeyen yalanci, iftiraci, tiyatrocu İLKESİZ, AHLAKSİZLARDAN DAHA İYİDİR, ONURLUDUR, NAMUSLUDUR. Namus sözü verip NAMUSUNA SAHİP ÇIKMAYANLARI DA SEÇİMDE HERKES GÖRDÜ. MUŞLUADAM
  • 5 Yıl Önce

Eren

Adamlar 100 yıldan fazladır hanedanlık kurmuşlar. Sanki bu ülkede bunlardan daha Zeki dağa akıllı daha içebilen kimse yok. Yeri geldiğinde chp hanedanlığı kaldırdık diye övünürler ne kaldırmadı. Resnen soygun düzeni kurmuşlar.
  • 5 Yıl Önce

sukru

Bunlar varya bunlar devletin sırtındaki varroalardır,Ne kadar mücadele ederseniz edin asla yok edemezsiniz.Çok azimli bir mücadeleyle ancak sayısını sınırlandırabilirsiniz o derece yani.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23