• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Erdoğan'a İsrail çağrısı

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, Mavi Marmara gemisine düzenlenen saldırıyla ilgili olarak dikkat çeken bir çağrıda bulundu.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

SÜLEYMAN SOYLU BAKANIM YORUMCU NE yazmış, Sasdetli rumuzu ile

Siyonist Yahudiye uşaklık yapan chpdir, HDPKKLIlar dır 
  • 5 Yıl Önce

samimi

Gazze'ye de saldırıdan sonra anlaşma fesh edilebilir...neden olmasın?.. 
  • 5 Yıl Önce

Duyar mı

Çağrınızı duyar mı? 
  • 5 Yıl Önce

Vatansever

Dalganızı mı geçiyorsunuz? Gazeteci( Basın ve yayın organları) dediğin araştırır, analiz eder, doğrusunu bulmaya ve Milletin sesi olmak gibi bir sorumluluğu vardır. Mavi Marmara Gemisi NEREDE?, Tazminatlar bizden birileri ŞEHİT edilince mi düşük tutuldu?, Mavi Marmara Şehitleri için kaç tane Anıt yapabildik ve yıldönümlerinde siyonist işgalci , soykırımcı olan terör devleti denilen ülkeyi tüm dünyaya kınadık?  
  • 5 Yıl Önce

Şeyh ŞAMİL

Hiç bir devlet ortada yenilmiş hakkı dökülmüş bir kanı yok sayamaz. Üzerine vazife de deģil. Vazife yenilen hakların dökülen kanların karşılığını fazlasıyla almaktır.
  • 5 Yıl Önce

Kemal

Adamlar parayi verdi Is bitti
  • 5 Yıl Önce

765

10 yıl önce nerdeydiz
  • 5 Yıl Önce

Neyin çağrısı

2013 te gazzeye gidecekti ne oldu  
  • 5 Yıl Önce

Sasdetli

Yani siz de olmayacak duaya amin diyorsunuz.Amin demeniz de samimiyetten değil zevahiri kurtarmak içindir.  
  • 5 Yıl Önce

Sefer

Türkiyede bir mavi marmara aniti istiyoruz. Icimizdeki disaridaki yahudiler asla bu ülkenin bütünlügünü istemezler. Osmanliyi böldüler kudüsün hali ortada.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23