• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrailli pilot "Durduramadık" deyip alçaklıklarını itiraf etti

Gazze'de Filistinli Müslümanları bombalayan İsrailli savaş uçağı pilotu, "Gazze'den gelen roketleri durduramadığımız için çok katlı binaları vurduk" itirafında bulundu.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

mustafa

ey israil oğulları sıçan gibi kaçacağınız günler yakındır
  • 5 Yıl Önce

43

cehenneminiz ebedi dünyada ebedi olsun  
  • 5 Yıl Önce

ne tesaduf zulmu dunyaya duyuran medya merkezlerinin oldugu binayi planlayarak, saldirarak kahpece bombaladiniz

....
  • 5 Yıl Önce

Ömer

Batilin takdirine zalimin merhametine itikadı bozuklarin yol tarifine ihtiyaç yoktur. 
  • 5 Yıl Önce

Alikamil

Kontrollü saldırı direnişi zayiflat güçlendiği zaman yine ramazanda vur böylece işgal ettiğin diğer bölgeler gibi yumuşak lokma olarak uclemeci küfrün gölgesinde yut. Müslümanlar da Allah'ın onlara emrettiği cidahi yine Allaha havale edip konforlarindan vazgecmemekte.  
  • 5 Yıl Önce

Kocasolak

Surda gedik açılalı çok oldu siyonist katiller, artık kaçın SAKLANIN.
  • 5 Yıl Önce

Aziz Metin

Elimde İsrail alçaklarının bir çocuğu boğma görüntüsü var, youtube'ta paylaştım, anında kaldırdılar. Size de gönderdim Akit'çi efendiler, bunları görün ve tüm dünyayayız yayın.
  • 5 Yıl Önce

cafer yürümez e cevap

haber ne yazmış oldugun yorum ne sapla samanı karıştırma yandaş gazetelerde yorum yapmana izin veriyolar israil ve amerikan yandaşı gazetelerde ayıp ya
  • 5 Yıl Önce

vatandaş

İnşaallah bir sonraki adım uçaklarınızı düşürecek füzelerin gazzeye sokulması olacak...ozaman ne yapacaksınız bakalım. 
  • 5 Yıl Önce

Cafer Yürümez

kardeşim senelerdir Akit e destek olmak için Akit haberi telofunuma indirdim kullanıyorum ama siz hala bu uygulamayı tam olarak düzeltemediniz.Evet öncekine göre baya iyi şimdide haberi acınca video reklam hemen acılıyor insanın hem dikkatli dagalıyor hemde çok ses oluyorhemern haberi kapatıp uyguiamadan çıkıyorum.
  • 5 Yıl Önce

Rabia Zafer

Yakında Tamamen Yok Olacaksınız. Hiç Şüphesiz ki Şerefsizler.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23