• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e sert tepki: Kınıyoruz!

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Tanju Bilgiç, yaptığı açıklamada Katar Kızılayı Derneği Gazze Genel Merkezi'nin bombalanmasına sert tepki gösterdi.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

abdrhman

terörist yahudi ısrael pisliği hepsini bilinçli yapıyor. orta doğudaki , olayların baş çıbanı yahudistan yönetimindeki abd ve (abd eşittir yahudi) srael yahudilerdir. gerek daeş pkk, fetöş vesaire terör örgütleri bunların besledikleri , tc nin vede orta doğunun başına bela ettikleri ısraelin B.O.projesinin gerçekleşmesine çalışan p....leridir.yönetimi türk isimli zengin yahudilerde olan hıristiyanların partisi chpkk da yahudiler tarafından atatürk zamanında tc nin içine sokulmuş truva atıdır.içimizdeki vatan haini zengin yahudileri çok sıkı denetleyin.
  • 5 Yıl Önce

Memleket

Sert ki ne sert. İsrail perişan oldu. Şunu anladık ki Türkiye arap ülkelerinden farklı değil. Kaba olacak ama fos bir ulkeymişiz
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23