• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cem Küçük 'Tayyip Erdoğan'a borçlusunuz' deyince ortalık karıştı

Canlı yayında Gazeteci Cem Küçük ve Prof. Dr. Ersan Şen arasında terör örgütü FETÖ ve HDP tartışması yaşandı.

25 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Recep Güler

fetönün avanesinden farksızsın-ersan şen!
  • 5 Yıl Önce

Ali Veli

Bay Kucuk, Bay ROK ve deha zevcesi fetonun Turkiye’ye hediyesidir. 
  • 5 Yıl Önce

cnkmr

Sevgili Yeniakit. Bu iflah olmaz terör örgütü (fetö, pkk vs.) sempatizanlarının şu sıralar saldırdığı yerler sizin gibi devletinin yanında duran haber sitelerinin yorumlar kısmı. Yorumların beğeni kısımlarına kendi lehlerine olacak şekilde müdahale ediyorlar. Bu probleme dikkatinizi çekmenizi istiyorum. Saygılar.
  • 5 Yıl Önce

emir

adam prof üstelik de anayasacı felan ama kof boş beleş biri üstelik de siyasete çok bulaşmış aşamamış kendini tarafsız olma olgunluğuna erişememiş
  • 5 Yıl Önce

Vejo

Borclu amma sallamissin haaa dikenli teller fetonun tarihine bak bakalim atma fetode herpartiden siyasetci var sanatci var futbolcusu var sadece ak partiye maal edememezsin bizde bu ulkede yasadik yasiyoruz biliyoruz kactane general tutuklandi fetodan ne zaman ne sekilde girmjsler orduya simdi cehape ve ip hatta hdp koruyor fetoyu sen ne anlatiyirsun
  • 5 Yıl Önce

Vejo

Bu sen kimdir arkadas erdogan dusmanligi yapiyor her konusmasinda bari bir ip mi cehapeye mi birine gecsin
  • 5 Yıl Önce

YaseminNUR

Cem KÜÇÜK ün yanındayım.
  • 5 Yıl Önce

Yasemin

Ölümüne YANINDAYIM, Recep Tayyip Erdoğan'ın, DEVLET, BAHÇELİ'NİN, yanındayım, Mükemmel konuşuyor, ALLAH cc bir kere değil Bin kere razı olsun.
  • 5 Yıl Önce

dürüst

BU ÜLKEDE HUKUKÇULARIN NE OLDUĞUNUN VE NE YAPTIĞININ EN GÜZEL İSPATI BU HAFTA PEŞ PEŞE YAŞANIYOR.HUKUK SADECE ONLAR İSTEDİĞİ ZAMAN VARMIŞ.????
  • 5 Yıl Önce

Fikri

Daha hala pkk ve hdp yi korumak için kıvrım kıvrım kıvranıyorlar.
  • 5 Yıl Önce

Yılmaz

Ersan ŞEN Türk milleti konusunda haklı da,Türk milletine liderlik ve önderlik eden kim bunu söylemeye dilleri varmıyor işte.Türk milletinin geçmişi belli tarihi belli,yeni ortaya çıkmış bir millet değil.PKK ve Fetö'de yeni bir örgüt değil,40-50 yıllık projelerle temeli atılmış örgütler.Bu millet daha önce darbeler karşısında şapkasını alıp giden geri gelen,örgüt başı teslim edildiğinde şimdi neden verdiler anlamadım diyen,Fetö ile ilgili rapor hazırlayıp getirenlere bunları başbakan görmesin hükümet yıkılır diyen,burada tedaviniz mümkün değil ABD'ye gitmelisiniz diyerek Fetö liderini ABD'ye uçuran,devletin milli meseleleri ile değil milletin dini değerleri ve kutsalları ile vakit öldüren siyasileri gördü.Evet,milletin dini değerleri ve kutsalları ile verilen savaş terör örgütlerine karşı verilmedi.Hukuksal,siyasi,akademik vesair hiç bir açıdan bu mücadele verilmedi.Cumhurbaşkanı ve iktidârına karşı içeride ve dışarıda yapılan bütün saldırıların nedeni de bu örgütler ile yapılan mücadeledir.Onbinleri öldüren katleden terör örgütüne iki laf edemeyenler yok kutuplaştık,kamplaştık,yok baskı ve diktatörlük var,ağzını açan tutuklanıyor,herkesi terörist ve Fetöcü diye yaftalıyorsunuz zırvalarını hemde en yüksek perde'den dile getirdiler,getiriyorlar.CHP'nin Özel'i Gara katliamı için KİMİN ÖLDÜRDÜĞÜ ÖNEMLİ DEĞİL DEDİ utanmadan yahu.Terörle mücadele edenlere saldırdılar,lâkin meclis çatısı altında,PEKEKE'ye gönül verenler size oy verdi lafına,Durun bakalım ne oluyor,bu ne demektir diyerek bir itiraz eden olmadı be.Bu Ersan ŞEN'de şöyle hâkkâniyetle bu örgütleri yermiş,laf etmiş değildir.Hâkân TEMUR'a da katılıyorum.
  • 5 Yıl Önce

Alp

Akit yorumlar ilginç... şimdi ersan şen avrasyacı tandanslı bilinen bir avukat. En önemli özelliği dönemin halk bankası müdürü süleyman aslanın avukatlığını yapmış olmasıdır. Bu srada süleyman aslan nerde? En son kosovaya tada Bosna hersek e imam hatip okul binası yaptıracaktı.
  • 5 Yıl Önce

Nur

Fetullah denen papaz RTE önce vardı papaz 80 li senelerde vardı uyuttu resmen RTE uyandı eyleme geçti burada sallamayın ülkeyi ağ gibi sarmış okulları bütün liderlerce desteklendi ecevit demirel 80 darbesini yapan evreni de uyutmuş bakın sizde uyuyormuşsunuz borçlu rumuzlu yada çok toysunuz papaz reis zamanında türemedi bir amerika rüyasıydı. fötö onların versiyonu, ülkemizi ele geçirme projesiydi Allah Razı olsun başkanımızdan geçmişi bilmiyorsunuz yada provakatörlük yapıyorsunuz
  • 5 Yıl Önce

Borclu

Sadece son cümleniz doğru, bitmezdi,,,,çünkü siz olmasaydıniz fettullah olmazdı,, olmıyan,,,,,bitmezdi,,,,,bu ülkenin genelkurmay başkanı PKK linin yalancı sahitligiyle fettullahla cezaevine konduğu zalman,,,,,,şerefli subaylarımız onurları için intihar ettiği zaman,,,,,o şerefsizin savcılarını kahraman ilan edip altlarına zırhlı araba çektiğiniz zaman,o bir haindir diyen CHP milletvekilini akp lilerin hemen hemen tüm milletvekilleri meclist linç etmeye kalktığı yumrukladığı zaman,,insanların elleri kan içinde silivri dikenli tellerine kan ,ter içinde çıplak ell tırmandığı zaman ,,,,,,,,,,,,,,o hainlerle olmasaydınız, fettullah ne olurdu ,,,,daha doğrusu OLAMAZDI ,,,,,,,OLAMAZDI,,,,,,OLAMAZDI ,,,,,,olmayanın bitmesin gerek kalmaz,,,15 temmuz olmaz,,,255 insanımız sehit olmaz meclisimiz bombalamazdı,,,,,
  • 5 Yıl Önce

ülkücü Mhp de olur

Pkk geberiyor tabi bunda erdogan ve demir yumruk turkmen beyimiz sayin Bahçelinin adamlarının payi en büyüktür gerisi fasa fisodur. Öcalana sayin diyenin Allah belasini versin
  • 5 Yıl Önce

Ahmet 

Ersin şen. laf galabalığı kelime oyunu yaparak. fetö, pkk, ve şeytanın zözcülğpünü ve avkarlığını yapıyor. ama bu millet almıyor artık başka pazara.
  • 5 Yıl Önce

Nur

Bravo küçük tebrikler bu uyuşmuş beyinler anlamamakta ısrarlı Allah'ın izniyle ülke RTE nın aklıyla zekasıyla ferasetiyle sabrıyla büyüdü ve dahada büyüyecek aması maması yok
  • 5 Yıl Önce

türkkan

Helal Cem Küçük Ersanı nakavt ettin her evden hdpye zamanında bir oy verenler asla pkknın bitmesini istemediler Pkk can çekişiyor burada aslan payı Tayyibin ve Soylunundur Akarındır Çavuşoğlunundur ve onları sevenlerindir gerisinin zerre emeği ve etkisi yoktur.
  • 5 Yıl Önce

Hakan Temur

Nekadar zengin Feto piçi iş adamı varsa bu Ersan değil mi avukatlığını yapan.Gidin araştırın hangi fetocu iş adamlarının savunmasını Ersan Şen yapmış.
  • 5 Yıl Önce

Millet Benim

Hayır ersan şen, bu milletin yüzde 51'ine borçluyuz. Değerlendirmelerin ibrenin ters tarafını gösteriyor.
  • 5 Yıl Önce

ersan sen denen kisi hukuk degil siyaset, medya ve polemik figuru... haftada 4 gun yetmez hergun yemek ve kadin programlarinda da gormek isteriz sevimli uslubuyla:)

......
  • 5 Yıl Önce

Mehmet

Bu sirk soytarısı Ersan mı nedir ne özelliği var bu adamın ne diye çıkarıyorlar televizyona
  • 5 Yıl Önce

fahri25

bu cahıl adamı konusturmayın.cıkmıs sankı turk bılım dunyasına cıgır acmıs gıbı.batının yazdıklarını ezberleyıp tv tv gezıyor konusuyor.devletın verdıgı emek haram olsun.kendını ne zanedıyor.kafan varsa bugun batı senın yazılarını okuyordu.mankurt kafa dusunme yetegını yok.sadece batının yazdıgı kıtapları ezberle gel basıma prof.ol.yazık kendını adam sanan zavalı.
  • 5 Yıl Önce

Ölumume reisci

Bu cem küçük ...
  • 5 Yıl Önce

Yunus

BU AVUKAT BOZUNTUSU HERBOKOLOG. ÇOKTANDIR DİNLEMİYORUM. SİNİR KATSAYIMI YÜKSELTİYOR GENELLİKLE.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23