• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yunanistan'da Türkiye paniği! Atina silahlanmaya hız verdi

Ekonomik krize rağmen askeri harcamalarını beş kat artıran Yunanistan, Türkiye korkusuyla Fransa'dan savaş uçağı, Almanya'dan denizaltı ve zırhlı araç alacak. İsrail'den ise HERON kiralayacak.

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

yaşam koçluğu hokkabazlıktır

atina yönetimi nükleer füzeleri de kuzey koreden alsa tam olacak #YunanistanıBoykotEdiyoruz
  • 5 Yıl Önce

şeyh şamil

oğlum eninde sonunda Müslüman Türk oğlunun elini değil ayaklarını öpeceksin. 
  • 5 Yıl Önce

Murat Yüksek

İstediğiniz silahı alın. Önemli olan o silahı kullanmak. Kıbrısta tanka zincirle bağlandığı halde zinciri kırıp kaçan askerleri unutmuşlar herhalde.
  • 5 Yıl Önce

hizipsavar

yavrum ddeleriniz ne yaptı ki siz yapasınız. boşuna masraf etmeyin zaten battınız bu sefer halk türkiyeye sığınıcak tek kurşun atmadan alacağız yunanistanı.
  • 5 Yıl Önce

Yasemin

22 Şubat pazartesi.
  • 5 Yıl Önce

Amine

Bizden neden korkuyorlar anlamadım Osmanlı döneminde en güzel günlerini yaşadılar şimdi ise bizimle iş birliği yapsalar ihya olacaklar ama sapkın inanclari yuzunden kendilerini kötü yapıyorlar sizin seciminiz
  • 5 Yıl Önce

Meşe

Yunanistan'ınGeliri İstanbul'dan az ,İstanbul'a Hazineden birde kişi başına Ödeme yapılıyor Bu kadar para Nereye Harcanıyor ,Ekrem beyin Bunu Açıklamasını İstiyorum Teşekkür Ederim.
  • 5 Yıl Önce

Yasemin

YUNAN,İN, ne yapmak, istediğini, YALANCI Ekrem LGBT ci Yunan sevici mandacı zihniyet Ekrem sahte İmamoğlu na, İzmir yüzer iskelesine, Yunan komutanın adını veren Yunanlıların, tüm tatbikatları na verdikleri isim agamemnon u İzmir'de yüzer iskeleye koyan tunç soyer e sorun, fransız, İngilizlerin top mermi yağdırdığı, agamemnon ismini vermiş tunç soyer Yunan sevici mandacı Peygamberimiz Hz Muhammed sav efendimizin karikatür ünü çizen derginin kadrosunu çağıran CHP'nin başkanı tunç soyer Yunan sevici peygamber efendimizin, düşmanı.tunç soyer, yardımcısı, 16 yaşındaki, Anadolu lisesinde okuyan bir öğrenciyi ezerek öldürmüş BUGÜN 21 Şubat mı ?
  • 5 Yıl Önce

Hakan

Bu silahlari kullanacak personel nerde?
  • 5 Yıl Önce

Putsavar

CAAAHAAPELİLERRRR DE FEZLEKELER GELİNCE DOKUNULMAZLIKLAR KALKINCA RUMPTNUSLU DOSTLARI GİBİ TİRİM TİRM TİTREYECEK SİLİVRİ SOĞUĞUNDA AZ KALDI AZZZ.
  • 5 Yıl Önce

Ulvi

Heron değil Zeus gelse kurtaramaz sizi.Kısa bir dönemde Adalarımızı geri alacağız.
  • 5 Yıl Önce

Okur okudu

Adamlar bilinçli bir siyaset yapıyorlar. Korku falan değil. Mağduru oynayıp batının desteğini arkalarına alıyorlar. Geçin bu korktu ayaklarını. Mahallede çocuk kavgası yok.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23