• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Onlar ‘Rektör istifa’ demediler! Kimisi izinsiz eylemde boy gösterir kimisi roket üretir

Sözde akademisyenlerin kışkırtmasına gelerek ortalığı birbirinde katan bazı Boğaziçi Üniversitesi'nin bazı öğrencilerine Elazığ'dan ders niteliğinde bir haber geldi. Fırat Üniversitesi’nde 2 danışman öğretim üyesinin desteğiyle yüksek lisans öğrencisi tez amaçlı paraşütle iniş sağlayan roket üretti, fırlatma testleri başlatıldı.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Nostalji

Roket 400 yıl once Cınlıler tarafındanMillattan önce icat edılmıstır. REKTOR Istıfa diyenler bellıkı Roketı 4000 yıldır tekrar ama tekrar ıcad edenlerden ,bellıkı çok ama çok daha zekıler ve çağdaşlar. 
  • 5 Yıl Önce

Hadi ya.

Uzaktan kumandalı oyuncaklara bile icat diyeceksiniz. ABD bizi F35'lerden çıkardı. Yapın F35'te öyle övünelim. 
  • 5 Yıl Önce

Aaaaa

Şu meşhur akademisyenler bu ülkenin parasını yemektem ve içmekten başka ne yaptılar bir tane bir şey göstersinler
  • 5 Yıl Önce

Pazarcı

Birisi öğrenci birisi terörist öğrenci fark bu
  • 5 Yıl Önce

onlar sadece şiddet üretebilir.

tetikçilikten fonlanmaktan terörden yağmadan başka yetenekleri olsa bilirdik! biz bilmesekte gözümüzün içine sokarlardı zaten!
  • 5 Yıl Önce

devran döndü...eller aya gidiyor, biz neyle uğraşıyorz denirdi...şimdi BOĞAZİÇİLİ "BAZI" AKADEMİSYENLERİ İDEOLOJİK AMERİKANCILIK KURTARILMIŞ BÖLGECİLİKNEYLE UĞRAŞIYOR, GERÇEK BİLİMADAMI VAYANPERVER İDEALİST AKADEMİSYENLER UZAYA ÇIKACAKLAR:)))

.....
  • 5 Yıl Önce

a

asjhdasjdas, bu işin piri Roketsan'da hep sizin beğenmediğiniz insanlar çalışıyor. Elazığ Üniversitesi öğrencisini güvenlik kapısından içeri bile almazlar.
  • 5 Yıl Önce

Cafer Karaca

MaşaAllah
  • 5 Yıl Önce

sizofren savar

AYYAŞLAR HIRSIZLIK VE HEYKEL YAPMAKTAN BASKA BİRŞEY BİLMEZ..
  • 5 Yıl Önce

Yasemin

ELAZIĞ FIRAT Üniversitesinde Bilimsel çalışmalar yapan , öğretim görevlilerinden, kardeşlerimizden, ALLAH cc razı olsun.Ya Hayyum Ya Kayyum ismini tecelli ettirsin RABBİM herdaim yanlarında olsun doğruyu göstersin RABBİM ALLAH cc.
  • 5 Yıl Önce

Mustafa

Vatanını seven üretir.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23