• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye'den İsrail'in hamlesine sert tepki

İsrail'in işgal altındaki Filistin topraklarında yasadışı yerleşim yeri faaliyetlerini hızlandırmasına Türkiye Dışişleri Bakanlığı'ndan sert tepki geldi.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

SAHAN

Ortada Filistin diye bir şey kalmamış en basit söz kınıyoruz başkada bir şey yapılmıyor
  • 5 Yıl Önce

Ümüt

HADİ BAKALIM chp CESARETİ VARSA BİR SÖZ ISRAILI ELEŞTIRSIN . NE İSRAİLİ NE ABD Yİ NE DE İNGİLTERE Yİ ŞEYTAN ÜÇGENİ ASLA ELEŞRİRMEK NE HADİDİR NE CESARETİ VAR . ODA HEFTER SİSİ ESED BİN SELMAN BAE LERİ GİBİ ANCA GİDER BİAT ETMEYE . AMA ALLAH'IN İZNİYLE HERKES KIRAL CIPLAK DİYE BİLİYOR . DÜNYA DOYDU GÖRDÜ chp VE ONUN BAŞINDAKİ ZAT BİZİM ADAMIMIZDIR DEDIKLERINI . AMA ONLARIN BİR TUZAKLARI VAR KI VAR . ALLAH CC SA BIN TUZAGI VAR .
  • 5 Yıl Önce

Mesut Sarp

Bizim bu çok sert açıklamarımizdan israil korktuğundan bi sonraki sefere daha beterini yapıyor.
  • 5 Yıl Önce

Ülkücü

Vallahi de bilahi de göstermelik 
  • 5 Yıl Önce

Mustafa Biçer

"Türk" isimlendirmesi ile kendini kodlayan bir yorumcu "Arapları biz mi koruyacağız"diye yazmış. Geri zekalıya diyeceğim o ki " Yalnız Arapları değil dünyadaki bütün müslümanları biz koruyacağız. Çünkü biz Osmanlı torunları hala Hilafetin tek sahibiyiz Elhamdülillah"
  • 5 Yıl Önce

saban kasap

nedemek arapları korumak bize mi kaldı nerde bir mazlum varsa ırk dil önemi yok müslüman orda olmak zorunda.aklıma su soru geldi sen müslüman misin yoksa
  • 5 Yıl Önce

Türk

arablari korumak bize mi düstü  
  • 5 Yıl Önce

Eyman

Ölmeden yıkılışını görmeyi Allah bana nasip etsin kahrolası israil.
  • 5 Yıl Önce

Aziz Metin

Nerde eski one minute çıkışını yapan Erdoğan, nerde eski Ak Parti, nerde eski Refah Partisi, nerde MGV? Herkes mal, mülk, makam, mevki ve dünya derdine düşmüş. Meydan Yahudilere kalmış.
  • 5 Yıl Önce

mm

Itrail e haddi bildirilecektir elbet
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23