• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Her yaptırım kararı Türkiye’ye yarıyor

Tehditlerle, finansal operasyonlarla Türkiye’yi zafer yürüyüşünden çeviremeyen ABD, elindeki son koz olan yaptırım kartını masaya sürdü. ABD’nin CAATSA kararlarının Türkiye’yi olumsuz etkilemek bir yana daha kararlı adımlar atılmasına sebep olacağını belirten uzmanlar, “Kötü komşu ev sahibi yaptırır, hesabı geçmişte verilmeyen silah ve ekipmanlar yerli-milli silahlarımızı üretmemize yol açtı. Bu kararlar da aynı etkiye yol açacaktır” dedi.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Doğan

Kapasite bu kadar
  • 6 Yıl Önce

Hakikatbin

Atmaca nın serçe kuşuna tasallutu, yeteneklerinin inkişafına sebeptir
  • 6 Yıl Önce

KEMALİST

ZATEN TESİSLERİ KURANVE DAHA SONRASI MÜTTEFİKLERİN VE ONLARIN ORTAKLARI YAZARLIK BÖYLE BELEŞE OLMAMALI
  • 6 Yıl Önce

okur

iyide güzel başkanım dış ülkeler vermeye devam etseydi biz gene kendimiz yapmayacaktık.illa ambargomu yememiz gerekiyor?bu ülkeler hiçbir zaman bizim ilerlememizi istemediler istemeyeceklerde,neden hala onlar vermezse yapalım mantığındayız.her şeyimizi kendimiz yapmak için sürekli çalışmalıyız.
  • 6 Yıl Önce

Mustafa

yarıyor yariyor bu ülke yağ tüp benzin kuytularına girdi karşılığında kıbrisi aldı şimdi ne var elimizde üçün biri
  • 6 Yıl Önce

Şuayb

S.â.En iyisinden yapay zekalı milli muharip uçaklarını vb. araçları da en yakın zaman da bekliyoruz inşaallah.Allah muvaffakiyet versin inşaallah.
  • 6 Yıl Önce

Alï

turibin motor yapmayı hizlandir Reiiis. BOR u işlemenin yoluna yönel Reiiis, sana Rabbim uzun ömür versin
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23