• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Müslümana evlilik yasağı Hindu ırkçılığı pes dedirtti

İslam’ı bitirip, Müslümanları inançlarından koparmak isteyen ırkçı Hindistan’da akıl almaz gelişmeler yaşanıyor. Uttar Pradesh eyaletinde Müslüman bir genç, Hindu bir kızla evlenip onu Müslüman yaptığı iddiasıyla tutuklandı.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Asagidaki ALINTI Ingiliz Tarihinin Babasi Toynbee'dendir!Isteyen herkes internette bulabilir.

Islam oncesi Turklerin silah yapimindaki ulastiklari teknolojileri tum BATILILARI UTANDIRACAK DUZEYDE idi. Bu da Avusturyanin en meshur tarihcisinden alinti. 2. Viyana Kusatmasinda (1683) Turkler hala 1. Viyana Kusatmasindaki (1529) silah techizat ve taktikleri kullaniyorlardi. Soruyorum simdi burdaki kadrolu Yorumculara. NEDENNNNNNN? Gordunuz mu mezhepcilik bir orduyu ve imparatorlugu ne hale getiriyor.
  • 6 Yıl Önce

MÜSLÜMAN

ONLARIN 1000 TANE ILAHI VAR DIYORSUN TÜRKLERIN ILAH SAYISI BELLİ DEĞİL
  • 6 Yıl Önce

Siz Turkiye'deki azinliklara sefkatle mi yaklasiyorsunuz, ONCE AYNAYA BAKIN!

Burdaki butun Yorumcular cogu siz Arapseverler'den kat kat yurtsever TC Vatandaslarimiza ailt olan Yahudi, Ermeni, Rum sifatlarini hakaret amaciyla kullanmiyor mu?
  • 6 Yıl Önce

osman

1000 tane ilahi olan hindu halki cehennem ehli, tepinin bu dünyada, sonunuz hüsran
  • 6 Yıl Önce

isimsiz

ülkemizdeki bütün dostluk grupları kapatılsın
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23