• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’den “susun” talimatı!

CHP Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanlığı tarafından hazırlanan “Haftalık Bilgilendirme Raporu”nda, CHP üyelerine “konuşmamaları ve yorum yapmamaları” gereken konular hatırlatıldı. 30 Kasım – 6 Aralık günlerini kapsayan 89 sayfalık raporda, CHP’lilere “Dini konulara girilmemeleri” ve “Türk Ordusunu eleştirmemeleri” yönünde talimatlara yer verilirken, tecavüz vakaları ise görmezden gelindi.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

PANCARCI

HER TÜRLÜ AĞIZA GELMEYECEK SÖZLER SARFEDİN SONRA SUSUN TALİMATI ZAMANINDA SUSSAYDINIZ YA SİZİN BU MİLLETE YAPACAĞINIZ EN BÜYÜK İYİLİK SUSUN VE KONUŞMAYIN KONUŞUNCA ÇOK ÇİRKİN GÖRÜNÜYORSUNUZ
  • 6 Yıl Önce

hasan

Adamların işi hainlik neden kpnışsunlar
  • 6 Yıl Önce

Kim olduğum çoğ mu önemli

Bu saatten sonra bitmişliğin tadına bakmak CHP'ye zor gelecek ama yapacak bir şey yok. Her şey bir yere kadar. Bu dünya böyle bir yer. İnişlerle ve çıkışlarla mücehhez bir yer. Sineğin kanadı kadar değeri de olmayan bir yer. Aldanmamak çok büyük bir şeref. Ama işte inişte de çıkışta da imtihan devam ediyor. Kimi kazanıyor kimi kaybediyor. Çark böyle dönüp gidiyor. Ama maalesef bu beş para etmez yeri birileri fazla abartıyorlar. Ve hızını alamayan, hırsını yenemeyen, heyecanına yenik düşen İslam'a saldırıyor, Erdoğan'a saldırıyor, Bahçeliy'e saldırıyor. Saldırıyorlar da saldırıyorlar. Bir zamanlar camileri ahıra, meyhaneye, kerhaneye çevirerek saldırmışlar.. Bugün AB ülkelerinde İslam’a, camilere saldırıyorlar. Vel hasıl bu dünya safını belirleme mekanı. Herkes kendisine , kalibresine uygun çıkışlara devam ediyor. Asli hüviyetine kavuşmaya doğru aşkla kanat çırpan şerefli ordumuza dil uzatanların safı belli değil mi yani? İngiliz ajanlarını sıkıntı basması gayet normal. İsrail’in rahatsız olması gayet normal değil mi? ABD ve AB’nin çığırdan çıkmasını anlamak çok mu zor? T.C. Devleti daha Bismillah dedi. Demek ki yedi düvelleri toplanıp üzerimize saldıracaklar. Erdoğan gerçekten ileri görüşlü. Ama dedim ya burası imtihan dünyası. Cumhur ittifakı durulacak en mantıklı, en güzel yer. Vicdanıma danıştım nerede durayım, saf tutayım dedim. En iyi yer hatasıyla kusuruyla cumhur ittifakı dedi. Vebal benden gitti dedim vicdanıma. Durulacak daha iyi bir yer biliyorsan git orada dur orada saf tut dedi. Gerçekten de baktım hepsi laga luga ile meşgul, al birini vur ötekine. En iyisi Erdoğan, Bahçeli, cumhur ittfakı. O zaman dedim ey vicdanım durmak yok yola devam dedim. Vicdanım dedi,sefer bizden zafer ALLAH’tan (cc) .CHP ister sussun ister konuşsun ben vicdanımla konuştum.
  • 6 Yıl Önce

Mehmet

Chp tam bir reziller partisi tecavuzcu terörist fetocu lgtb li ne ararsan var insan haricinde
  • 6 Yıl Önce

erdal

susun ki adam sansınlar.
  • 6 Yıl Önce

XxxX

CHP TABELASI olan yerlerden uzak durun. DİKKAT. ! TECAVÜZ partisi CHP binasına. 5 metre var. Susa sustura bir şey ler yapmasın, DİKKAT ! CHP binasına yaklaşmayın. Tehlike VAR.
  • 6 Yıl Önce

Hakkıüstüntutan

Tipik sabetaist pakraduni siyonist kabalist masonik yahudi duruşu sergilenmiş.Çünkü bu tiniyette olan kişiler için tecavüz bir haktır. kendilerinden olmayan her kadına tecavüz etmek imani bir gerekliliktir.
  • 6 Yıl Önce

Neron11

Her soruya laiklik de kurtul, ne kafa ama.
  • 6 Yıl Önce

Ali

Peki parti susuyor da onlara yoldaşlık yapan 7/24 nefret seansı veren kanallar ne yapıyor o kanallar da ortada kuyu var yandan geç kıvamındanlar
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23