• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Askerimize düşman olan düşmanımızın askeridir

CHP’nin PKK’ya dağları dar eden, sınır ötesinde mazlumlara umut olan şerefli Türk ordusuna dil uzatması infiale yol açtı. CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın “Türk ordusu Katar’a satılmıştır” sözlerine her kesimden tepkiler yağarken, Akit’e konuşan emekli komutanlar da “Askerimize düşmanlık besleyenler, düşmanımızın askeridir” dedi.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Kim olduğum çoğ mu önemli

Bu vekil bozuntusunun derhal ve acilen ifadesi alınmalı. Çünkü hain olduğu kendi dili ile tescillendi. Böyle zamanlarda ve durumlarda işi uzatmak acziyete, acizliğe tekabul eder. Bu da T.C. devletine ve ordusuna yakışmaz. T.C. milleti bunu hazmedemez, kabul etmez. Gösterilecek gevşeklik ve acizlik milletin ve halkın vicdanını yaralar. Belki de parça parça eder. Belki de çok büyük tahrik eder. Belki de istedikleri de zaten budur. Oyuna gelmeden gereğini en ivedi bir şekilde yapmak bütün kurum ve kuruluşlarımızın asli görevidir. Bu da böyle biline ve idrak edile. Aksi halde gösterilecek gevşeklik ilgilileri töhmet altında bırakacaktır. Bu da ayrıca biline. Ödenecek bir bedel varsa da fazlasıyla ödenmeli. ALLAH (cc) korkakları sevmez. Korkacaksak, ne virüsten, ne teröristten ne de şundan bundan korkmayacağız yalnızca ve sadece ALLAH (cc)'ten korkacağız. Anlamakta zorlanan dostlar için şöyle ifade edeyim; en azından işbu vekil bozuntusu kadar cesaretli olmasını bilmeliyiz. Kalın sağlıcakla.
  • 4 Yıl Önce

refik zengin

Savcılık harekete geçince bir yeri tutuştu,yok ben Türk ordusu satıldı demek istememiştim paletler satıldı demiştim diye kıvırttı.Yemezler ama.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23