• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ayasofya’ya ‘gereksiz’ dediler sahte bir tabloyla şov yaptılar

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘Fatih Sultan Mehmet Tablosu’ lansmanına katıldı. CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte sahte tablonun önünde poz veren Kılıçdaroğlu, İstanbul’un yaşadığı yönetim krizini unutturmaya çalıştı.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mutmaine

herşeyi alimlere soralım diyen tayfa ! Konu din olunca kendi kafasına göre yorum yapar,alim dinlemez.....HADİ SORUN DİN ALİMLERİNE YAĞLI BOYAYA MİLYONLAR VERMEK CAİZMİ ? BETONDAN PUTLAR CAİZ Mİ ? ne oldu zorunuza mı gitti !
  • 6 Yıl Önce

İKİYÜZLÜLÜĞÜ, RİYAKARLIĞI,... AHLÂKSIZLIĞI NE ZAMAN TERK EDECEKSİN

Kamalist azgınlar, yobazlar, Chp liler. Osmanlı ya düşmanlık eden kamalist zihniyetin İSTANBUL HALKININ PARASINI İSRAF ETMESİ ve buna FATİH SULTAN MEHMED HAN I ALET ETMESİ en basit ifadeyle istismarın, kötü yönetimin neticesidir. KURULDUĞU GÜNDEN BERİ İSLÂM, MÜSLÜMAN DÜŞMANLIĞI YAPAN CHP ZİHNİYETİNİ bu MİLLETİN başına musallat edenlere YAZIKLAR OLSUN. MUŞLUADAM
  • 6 Yıl Önce

TÜRK MİLLETİ AÇLIKTAN ÖLÜYOR, EKONOMİ BERBATKEN (!!!) BU MİLYON DOLARLIK SAVURGANLIK NE OLA... EYYY HALKÇI(!) VE AKILLI DUYARLI CHP LİLER SESSİZ KALMAYIN, ORTAK OLMAYIN!

........................
  • 6 Yıl Önce

akitokuru

FATİH SULTAN MEHMED HAN'ın türbesinde gerekli saygıyı göstermeyip elleri g.nde dolaşan birinin Fatih Tablosuna bu ilgisinin sebebini herkes biliyor, samimi bulmuyor!
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23