• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan, Türkiye’nin tüm tezlerini BM’de anlatacak

Salgın nedeniyle 22-29 Eylül tarihlerinde telekonferans yöntemi ile toplanacak olan BM Genel Kurulu’nda Türkiye açısından bir ilk yaşanacak. Türkiye’den seçilen ilk isim olan eski AB Bakanı Volkan Bozkır, BM Genel Kurulu’na başkanlık yapacak. Türkiye açısından büyük önem taşıyan bu toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir konuşma yapacak.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Dünya bizi gısganıyea

Önce Eyt diyecek.  
  • 6 Yıl Önce

Yayınlanırsa

Dinleyen olursa. Dünya bu duruma gelmişken, Ortadoğu'yu paylaşan Batı ve süper güçler bizim iktidarın tezlerini, gerçeklerini mi takacak. Dünya beşten büyük ama son sözü söyleyen de, yeni dünyanın haritasını çizen de bu beş ülke oluyor.
  • 6 Yıl Önce

isimsiz

tele konferans kim dinleyecek ?son katıldığı bm toplantında dinleyince olarak kim kaldı ki telekonferans dinlesinler
  • 6 Yıl Önce

Emekli vatandaş

BM de "dünya beşten büyüktür" deyip durdun, kim dinledi, kime anlatabildiniz, kaç dost edindin söyler misin?Senin dediklerini başkaları bilmiyor mu?Tecrübeli idareciler konuşmak yerine icraat yaparlar,en az dünya devletlerinin %40 nı arkalarına alırlar ya sen ?olan dostları da düşmanın kucağına ittin.8 Milyonluk zayıf bir yunanistan 84 milyona galebe çalıyor diplomaside; avrupanın tamamı ve çok sayıda dünya devletini arkasında görebiliyor.Gülelim mi ağlayalım mı?Yaptığınıza başarı diyebiliyorsanız pes doğrusu demek düşer bize.
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23