• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

DSÖ'den dehşete düşüren açıklama: Henüz salgının başlangıcındayız

Dünya Sağlık Örgütü koronavirüs temsilcilerinden Uzman Dr. Nabarro, salgının seyrine ilişkin tedirgin eden açıklamalar yaptı. Nabarro, tüm dünyanın salgının henüz başlangıcında olduğunu belirterek uyarılarda bulundu.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

yazık çok yazık

dünya ülkeleri zaten her sene bu hastalığa benzer sebeple ölenlerin olduğunu hatırlayıp bu karantina ve katı kuralları bırakmadıkça ,yaşayanların daha büyük ızdırap çekeceği günlere doğru hızla gidiyor.biz zannediyoruzki katı kurallar devam ederse bu iş bitecek,hayır bitmeyecek o yüzden milyarca insanın hayatını devam edebilmesi için bu KÜRESEL HAİNLERİN OYUNUNU bozmakdan başka çare yok.tedbirler devam ettikçe toplumlar ruhsal ve maddesel çöküntüye doğru hızla yol almaya devam edecek,bu daha büyük bir felaket olacak.şu an görüyor ve okuyoruz bunlar bir hain plandır,onların istediklerini yapmayalım.bakın avrupa okulları açalı neredeyse bir ay oldu varmı bizim medyada bununla ilgili haber yok.
  • 6 Yıl Önce

Metin Uyulan

Terör ya da yıldırıcılık siyasal dinsel veya EKONOMİK hedeflere ulaşmak amaçlıyla sivillere belirlenen hedef gurubuna veya resmî yönetimlere yönelik baskı yıldırma ve her tür korku ve şiddet içeren yolun kullanımı .DSÖ acaba bizi korkutarak neyi amaçlıyor ?
  • 6 Yıl Önce

Seyit

Canınız cehenneme felaket tellalları sizler dünya sağlık örgütü değil küresel şirketlerin sözcülüğünü yapıyorsunuz.
  • 6 Yıl Önce

Yusuf

bu dsö milletleri esir almak için kurulmuş bi kurum. 
  • 6 Yıl Önce

trabzon

sahtekar dsö. bizim kendi aklımız yok sanki...
  • 6 Yıl Önce

aslan

kına yakarsın  
  • 6 Yıl Önce

Kaktus Sydney

Bunun turk esi DSO covid masallari ile dunyayi kasip kavuracak. Allah serlerinden muhafaza buyursun....
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23