• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Emin Çölaşan Sözcü müdavimi FETÖ'cüden aldığı cevapla yıkıldı

Sözcü'de köşe karalayan Emin Çölaşan, 2 Eylül'de yazdığı cezaevlerindeki sözde kötü beslenme yazısı sonrası FETÖ'den cezaevinde bulunan bir kişiden aldığı mektupla adeta yıkıldı. Cezaevinden kendisine mektup yollayan Sözcü müdavimi FETÖ hükümlüsü, Çölaşan'ın salladığı bütün yalanları ortaya çıkardı.

15 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Eğitimci

Bi de adı batsa bu nankörün 
  • 6 Yıl Önce

akesar

Çölaşan hep yalan yazar zaten.Yeter ki hükümetin aleyhine olsun. Merakım o ki Çölaşan bu mektubu yayınlamış mı?
  • 6 Yıl Önce

kibarcik

yalanı bol entellektule taksımde esek gıbı anıran adam veselam heee ne oldu beklenıyorsun taksımde
  • 6 Yıl Önce

muhammed yılmaz

mahkuma menfaat sağlama sözüyle yazdırılmış zoraki yazı.Bence yazı tamamen senaryo da olabilir.Emin çölaşan a gönderilen mektup deniyor ama mektubu ne hikmetse çölaşan yayınlamıyor.
  • 6 Yıl Önce

arsızlar

Türkiyenin en çok okunan ve tirajı 200 binin üzerinde en çok satılan gazetesi Sözcüde yazar olmak bir prestijdir.  
  • 6 Yıl Önce

Mahmut Neylesin

Böyle yazınca salıveriyorlar mı?
  • 6 Yıl Önce

Adil

Merdo adlı yorumcu kardeş millet aç diyorsun. .bu ülkede günde altı milyon ekmek çöpe gidiyor sadece ekmek diyer yiyecek israfı hariç.baz insaflı olun ve ülkenizle gurur duymayı öğrenin.
  • 6 Yıl Önce

Hamdi şen

Doğru ol , doğruda kal, doğruyu konuş,doğrudan yana taraf ol işte o zaman insan olursun
  • 6 Yıl Önce

merdo

tavuk rosto etli yemek mevsiminde balık. gerçekten durum buysa fakirleri de içeri alsınlar aç millet!!
  • 6 Yıl Önce

Ali Hoca

Vah garibim vah! Güvendiği dağlara kar yağmış.Sana güveniyoruz Emin.Rahatlikla başka yalan bulursun.Hadi hemen düşünmeye başla.
  • 6 Yıl Önce

Mutmaine

Adalete bak ! Dışarıda millet yiyemiyor böyle yemekleri ! yazık.
  • 6 Yıl Önce

Mustafa

Kendisi yazmıştı dedesi devlete muhalefetten fizana sürgün edildiği için çok çöl aşmış soyadı ondan çölaşanmış. Hep muhalif pek muhalif anlayacağınız. Yaa işte böyle
  • 6 Yıl Önce

Erhan

E çıkma o zaman inşallah
  • 6 Yıl Önce

Hasan

Yıkılmış güya, yıkılsın yıkılasıca
  • 6 Yıl Önce

Amine

Gazeteci görünümü verilmiş bu cahil hainlerin görevi yalan iftira yazıları yazmaktir
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23