• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rus Mikhail Delyagin'den olay açıklama: Asıl bomba Eylül'de patlayacak

Dünyaca ünlü ekonomist Mikhail Delyagin, ABD ve Rusya'da büyük krizin yaşanacağını söyledi.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mustafa

Bekleyin Yaradan da bekliyor. Başınıza gelecekleri bekleyin. 9/24....... Allah ve Resulünden ve Allah yolunda cihaddan daha sevimli ise, artık Allah'ın emri gelinceye kadar bekleyin.. 9/52 - De ki: "Siz bizde iki güzelliğin (Zafer veya şehitliğin) birinden başkasını mı gözetirsiniz? Biz ise size Allah'ın kendi katından veya bizim elimizle bir azap indirmesini gözetiyoruz. Haydi siz gözetedurun, biz de sizinle beraber gözetmekteyiz 6/158 - (İnanmak için) ille meleklerin gelmesini, yahut Rabbinin gelmesini, ya da Rabbinin bazı âyetlerinin gelmesini mi bekliyorlar? Ama Rabbinin (azab) işaretlerinin geldiği gün, daha önce iman etmemiş, yahut imanında bir hayır kazanmamış kimseye, artık inanması bir fayda sağlamaz. De ki: "Bekleyin; biz de beklemekteyiz. 21/37 - İnsan aceleci olarak yaratılmıştır. Size yakında (azaba dair) alametlerimi göstereceğim. Şimdi siz acele etmeyin. 10/102 - Onlar, kendilerinden önce gelmiş geçmiş olanların uğradıkları felaket günleri gibisinden başkasını mı bekliyorlar? De ki, "Bekleyin, ben de sizinle beraber bekleyenlerden olacağım. Tur suresi31 - De ki: Bekleyin, çünkü ben de sizinle beraber bekleyenlerdenim.
  • 6 Yıl Önce

Rabia Zafer

Hadi İnşallah Beter Olun.
  • 6 Yıl Önce

Mining

Bu açıklamadan bir şey anlaşılmıyor. Dolar üçte bir oranında değer kaybedecekmiş. Ruble de aynı şekilde devalue edilecekmiş. Bir şeyler olacağını herkes biliyor da , bu kendin menkul "çok ünlü ekonomist" her halde bakla falına bakmış.
  • 6 Yıl Önce

Deniz

Felaket tellallari küresel barış için mücadele etmezler bunlar kendi çıkarları için alt yapı oluşturmak yahu siz felâket zilleri çalın Türkler geliyor topunuzu hizaya getireceğiz fatih gibi Timur gibi Haçlılar boyun bukecek
  • 6 Yıl Önce

Mesut Sarp

AKİT nereden bulup alakasız kel aynak herifleri ortaya koyuyon bi dönüyon Araplara bi dönüyon Ruslara. Yav bizdede adam gibi ekonomistler var. Beyinleri karıştırıp bi şeye ulaşman gercekten imkansız. Millet her şeyden önce meseleyi mutfakta degerlendiriyor. 
  • 6 Yıl Önce

hasan

her evde en az 2 buzdolabı olacaaakk
  • 6 Yıl Önce

543

allahımdan dilerim abd rusya israil kanada halklarına daha nicesi snırsız sayısız virüsler salgınlar bu zalimlere yayılır inşallah amin
  • 6 Yıl Önce

Yine

Bizi teğet geçer
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23