• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

FETÖ’ye methiyeler dizen Melek Çetinkaya savcılıkta kıvırdı

Fetullahçı teröristlerce düzenlenen 15 Temmuz hain darbe girişimine katıldığı gerekçesiyle müebbet hapse çarptırılan Taha Furkan Çetinkaya'nın annesi Melek Çetinkaya, Akit TV ekranlarında Fetullah Gülen’e dizdiği methiyelerin ardından tutuklandı. Savcılık ifadesinde kıvıran Çetinkaya "Benim konuşma içerisinde kullanmış olduğum ifadeler yanlış anlaşılmış olabilir… Amacım suçu ve suçluyu övme veya propaganda yapmak değil" dedi.

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ali Aydınlı

Dün e kadar Feto ya her kapıyı açanlar kul köle olanlar Bugün DÜŞMAN!mış gibi yapıp kıvırmaya devam ediyor bizde yiyoruz ya
  • 6 Yıl Önce

Namyelüs

FETÖ'cü hainlere acımayınız,sonra acınacak hale gelirsiniz.
  • 6 Yıl Önce

Selami BüyükZeker

Akit tv? Ceza aldı mı?
  • 6 Yıl Önce

Geçmiş gelecek

Ne demesini bekliyordunuz.Ama güzel iş çıkardı emniyet bı terörist daha etkisiz hale getirildi.Devleti yıkacak şuna bak hele.Bayragimizi indiremiyeceksiniz. Ezanimizi susturamiyacaksiniz.
  • 6 Yıl Önce

Mert

Allah seninde fetocularin belasını versin.utanmazlar,turkiyeyi kafirlere peşkeş çektiler.mecli bombaladilar.o kadar insani şehit ettiler.onlari savunan kâfirlerin ta kendisidir.Allah kâfirleri ve munafiklari dost edinmeyin ,kim onları dost edinirse o da onlardan dir diyor.inşaallah o zindiklarla haşr olursunuz.kafirlerle munafiklar için yaşasın cehennem..
  • 6 Yıl Önce

Fatih

Yanındakine bak anla chp pkk yandaşı yurdakul, kadın yanındakini söyle sana kim olduğunu söylerler
  • 6 Yıl Önce

Recep

Sayın Cumhurbaşkanımız ; bunların altı ibadet, ortası ticaret , üstü de ihanet diye nitelemişti ama daha demiyor. Bunların altıda, ortasıda üstüde hep ihanet. Adamlar içeriye alındıklarında kendilerine inadına muhalefetlik yapanları fetocu diye içeri attırdılar ve kendileri tabiiki dışarı. Adamlar kendilerini aklayama kadar sene geçti ama kendileri ya kaçak ya yurt dışına kaçtılar. Şu altı ibadet olan saf temiz fetocular var ya hiç iflah olmadılar. Şeytanın yanında salavat çeksen şeytan kaçar ama bunlar var ya senin kanına girmeye çalışır. Bunlar şeytanın yer yüzü yardımcıları.
  • 6 Yıl Önce

Mümine

Bu kadının başka videolarınıda gördüm. İlk başlarda terörist .....i için ağlayıp zirliyordu mikrop, aşağılık fetonün ..... olan bu kadın.Sonraları bir baktım chpkk bu .... sahip çıkıp önüne kemik attıkca sırıtıp arsızlaşmaya başladı. En son nokta işte böyle fetö .....unu da övdü,kendi gibi .....lerini de övmeye başladı. Eee bunların kafaları koparılmadıkca bunlardan kurtulamazsınız. Umarım herhangi bir yerde bu ..... kadın karşıma çıkmaz!
  • 6 Yıl Önce

iha Sezgin sen herkesle

Siha Sezgin srn Turkiye dusmani herkesle can cigersin, dostsun zaten
  • 6 Yıl Önce

Malatyalı

Ne.kadar.guzel.etmisler.fetoye.toz.kondurmuyordu.butun.fetocoler.icin.sanki.oglunu.carsida.gezerken.tutuklsmislar.cezasini.ceksin.gerci.bunlar.akillanmazlsr.
  • 6 Yıl Önce

Amorti Kâzım

Konu hakkında ki gelişmeleri açıklamakta KOD adı kendinden şöhretli tipe kalmış !
  • 6 Yıl Önce

Izollo44

Nalet olsun size hala yalan konusuyurlar
  • 6 Yıl Önce

oflu baba

UCAKLARLA TANKLARLA SATILMIS ASKERLERLE VATANDASINA KURSUN SIKTIRAN BIR FETULLAH P.CINI SAVUNMAK NE DEMEK  
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23