• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çavuşoğlu, Almanya'daki skandala ilişkin konuştu: Gerçeklik payı çok yüksek

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya'da Türk ailelerin çocuklarının ellerinden alındığı iddialarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Çavuşoğlu, "Alman hükümetinin Türk ailelerin çocuklarına el koyduğu haberlerinin gerçeklik payı çok yüksek" dedi.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

isimsiz

Bakamayacaklar çocukları doğuruyorlar,uyuşturucu ve alkol bağımlılar,3. 4 . kuşaklar hemen hemen hepsi Alman vatandaşı,Alman vatandaşı ve Almanya’da yaşadıklarına göre Türk kanunlarına göre değil Alman kanunlarına göre karar alınır,gidin sorun Almanya’da normal bir yaşantısı olan ailelerden bir tanesi koruyucu aile olacak mı,olmaz bana neder,o zaman ne olacak Alman ailelere verilecek
  • 6 Yıl Önce

Allah'ın bir kulu

Alınan çocukların hepsi alman vatandaşlığına geçenlerin çocukları. Bu nedenle alması kolay ve türk vatandaşı değiller.
  • 6 Yıl Önce

atakan699

80 milyonluk almanyada 52 bin cocuk ailerinden aliniyor , fakat 28 bini yavancilardan yani 10 milyon yabancidan 28bin cocuk aliyorlar ,oranlar cok yüksek yüksek keyfi uygulamamlar yapiliyor, bu durumda 80 milyon almandan 20 bin cocuk almis olunuyor ama 10 milyon yabancidan ve genellikle türklerden 28bin cocuk aliniyor oran cok yüksek.
  • 6 Yıl Önce

... .

biz de yahudilerinkini alalam. Çunki bu akıl yahudi aklı.
  • 6 Yıl Önce

Fikriyat

Alman kadınlar doğurmuyor.Ülkenin genç nüfusu yabancı çocuklardan meydana geliyor.Hem alman lazım hem hıristiyan lazım. Olmayan çocukları öncelikle türk çocukları devşirerek nüfus ediniyorlar.Dikkat edin niye göçmenlerin sadece çocuklarını kabul ediyorlar.
  • 6 Yıl Önce

gurbetçi

Taş üstünde taş koymayın. yakın yıkın. taa ki adam olsunlar. çocuklarınızı böyle kurtarırsınız
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23