• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Milli Eğitim Bakanı'ndan okulların açılış tarihiyle ilgili son dakika açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Bilim Kurulu'nun vereceği bilgilere göre o tarihte açılıp açılmayacağını ilerleyen süreçlerde belli olacaktır. Ancak mevzuat gereği 31 Ağustos için tarih vermemiz gerekmektedir." dedi.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Kaktus Sydney

Bunlar aklimizla alay ediyorlar. Burada okullar hic kapanmadi cunku doktor hemsire saglik calisanlarinin cocuklari icin acik kaldi ve tam kapasite okullar Mayis sonu acildi ve cocuklara degil kimseye maske zorunlu olmadi, Turk hukumeti ipini kurselcilerin eline vermis gorunuyor istedikleri yere cekiyorlar millete maske ile zulm kimin umurunda....
  • 4 Yıl Önce

alper MAĞDUR

Özel okulların ücret iadesi konusunda bilerek sessiz kaldınız, onların ekonomilerini düşüneceğiz diye velilerin hakkını korumaktan imtina ettiniz. Üç beş özel okul derneği, haksız olmalarına rağmen hak etmedikleri kazancı elde etmek adına bir açıklama yapma cesaretini gösterebilmişken, koskoca Bakanlık bu iradeyi gösteremedi. Diyemediniz ki; özel okul kardeşim para çokomel çokomel para. Pandemi sürecini maalesef yönetemediniz. Kaldı ki özel okul yönetimleri dahi suskunluğunuzu eleştirmekteler. Veli şikayetçiyse-özel okul yönetimi şikayetçiyse siz nasıl her hazırlığı yapmış oluyorsunuz çok acıklı. Önceki Bakanlar gibi bırakıp gitmenizde fayda var.
  • 4 Yıl Önce

Hayrettin Hatunoğlu

Boş verin sayın bakan okulları, bu kafa ile eğitim yapıyormuş gibi yaptıkça hiç açmayalım daha iyi. Boşuna milyarlarca lirayı sokağa atıyoruz. Eğitimi gereği gibi yapsaydık. Bu pandemi sürecinde herkes kurallara uyardı. Bakın gençler hiçbir kuralı kanunu takmıyor.Canının istediği gibi davranıyor. Çünkü okullarda kural koymayı ve uygulamayı öğretmeyi birileri istemiyordu. Milletin ve devletin başına bela bir gençlik var artık.
  • 4 Yıl Önce

Hüsni Kaya

ANNE BABALAR TARAFINDAN KÜÇÜK YAŞTAN İTİBAREN ERGENLİK ÇAĞINA GELİNCEYE KADAR BAŞTA KÖTÜ ÖRNEK SİGARA OLMAK ÜZERE AYARLARI HER ŞEKİLDE BOZULAN ÇOCUKLARIN ÖĞRETMENLERİMİZ NERESİNİ DÜZELTSİN..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23