• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sıkışan PKK yine baba ocağına sığındı

Türkiye’de bitme noktasına gelen terör örgütü PKK, Avrupa’da hayat bulmaya çalışıyor. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yurtiçi ve yurtdışında düzenlediği operasyonlarla darbe üzerine darbe alan terör örgütü PKK’nın, Avrupa’daki Türkiye düşmanlarını sokağa çağırdığını gazetemiz Akit, haftalar önce “PKK, Avrupa’daki Türkiye düşmanlarını sokaklara çağırdı” başlığıyla gündeme getirmişti.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

dunyagüzeldir

ABD Başkanı Donald Trump,"Kürtler 2'nci Dünya Savaşı'nda bize yardım etmedi"kürtler çok iyi korunuyor. Bu arada onlar da melek değil" Kürtler bizimle birlikte savaştı, ama bunu yapmaları için onlara muazzam para ödendi, donanım verildi" ve son söz Bolton, Trump'ın, "Kürtleri hiç sevmiyorum. Türklerden de korkup kaçtılar, Iraklılardan da" dediğini yazdı.anlayana kullanılıp atılmak tarihin her sayfasında
  • 6 Yıl Önce

Hamilik

Feto Chp'nin öz çocuğu. Kuran ve devlete yerlestiren Chp gn sekreteri Kasım Gülek. Fetö için 40 derece sıcakta Ankara'dan istanbul'a yürüyen Chp. Fetö darbesine "tiyatro, saray darbesi" diyen Chp.. Pkk, Dhkpc de Chp'nin sahip çıktığı örğütler. Chp Turkiyenin ciddi bir guvenlik sorunu oldugu daha ne kadar gormezden gelinecek?
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23