• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ergün Diler, Derin Amerika'nın koronavirüs sonrası için seçtiği yeri açıkladı

Gazeteci yazar Ergün Diler, Derin Amerika'nın ve oradaki akılların, ekilebilir tarım alanları nedeniyle Afrika'yı seçtiğini belirtti.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Sedat

Tarım konusunda özellikle hububatta dünyada kendi kendine yeten 5-6 ülkeden biriyiz ( yıl bazında buğday üretimimiz 19-21 milyon ton)ülkede son 18 yılda bir sürü baraj yapıldı bu sayede tarım yapılabilen alanlar sulanmaya başladı , bu yıl kamuya ait boş araziler teşvik edilerek çiftçilere ekim yapmak üzere tahsis edildi, gübre ve ilaç ta sübvansiyon sağlandı, tohumda ve hayvan ırklarında yerlileşme sağlanıyor, tarım ürünlerinde İhracata dönük çeşitlilik ve kalite ön planda, hayvancılığa destek verildi ,tohumda millileştik ebter tohum ithal etmiyoruz,kalitemiz arttıki çeşitli ülkelerden ihracaat talebi geliyor.
  • 6 Yıl Önce

kaan

günaydın ömer türkiye tarımsal hasılada avrupada 1.dünyada 7.daha iyi olmamız lazımmı evet ama asıl ihtiyaç katma değeri yüksek mal üretmek örnek iha siha yerli otomobil.
  • 6 Yıl Önce

kızıl

İngiltere,ABD,Kanada,Avustralya,Yenizellanda
  • 6 Yıl Önce

ÖMER

Günaydın Ergün bu konu 10 yıldır akepelilere anlatılmaya çalışılıyor...Ama akepeliler henüz ülkemizdeki tarımı yönetemiyor.
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23