• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Abdülhamid’e saldıran Merdan Yanardağ hakkında suç duyurusu

Sultan Abdülhamid Han Kültür ve Eğitim Derneği, Abdülhamid Han ile ilgili haddini aşan ahlaksız sözleri nedeniyle Merdan Yanardağ hakkında suç duyurusunda bulundu.

17 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yolcu

İstikbal köklerdedir. Tarihimizi Selçuklu, Osmanlı ve bugüne nasıl, hangi mecralardan gelindiğini doğru ve asgari ölçüde yeni yetişen evlatlarımıza, neslimize niçin öğret(e)miyoruz? Bizim mufredatimizi Haçlıların yaptığı iddiası var. Ezanı Muhammedi yi Türkçe okudan, Türk musikisini yasaklayan zihniyet ve temsilcileri kimlerdi? Bugünkü temsilcileri arasında bu densiz nereye koşuyor? Asıl milletin asıl temsilcileri; bu ve benzeri hadsizlere lütfen haddini bildirin. Milletin ve devletin Aziz temsilcilerine ( hele hele ulu Hakan Abdülhamid Han) hakaret, iftira ve küçük düşürücü hezayanlar savurmaya hakkı yoktur.
  • 6 Yıl Önce

Ak yandaş

Ben bunu yunan ... sanıyordum .Fakat divrilikli gözüküyor.Yinede araştırmak lazım eskiden kalma yunan ermeni .... olabilşr.Oda degilde benligini aklını beynini yabancılara ... ....sız insan görünümlü ucubedir.
  • 6 Yıl Önce

Ömer

Kardeşim bırakın ne suç duyurusu netice alınmayacak şeyler . Bir de utanmadan mağduriyet edebiyatına yatacaklar . Gündemde kalacak . İstedikleri de o zaten . Her havlayana cevap verilmez . Bunların havlaması sultan Abdülhamid i küçültmez . Üzerinde durmaya bile değmez .
  • 6 Yıl Önce

Vanlı mehmet

Aynı sözlerini atatürke yapıştırın
  • 6 Yıl Önce

Abdulvahit

Ne kadar .... bozuk ... varmış.
  • 6 Yıl Önce

Verelim

Biktik bu Turk kimlikli Ermenilerden. Herkese kendi kimligini verelim. Hic bir gayri muslim Turk kimligiyle Turke sövemesin artik
  • 6 Yıl Önce

Taka

MİT içindeki, ulusalcı, Mao'cu, sahte Atatürkçü, ODA TV'ci vatan haini safralardan en kısa zamanda kurtulmalıdır. Tıpkı içinde bugün bile operasyon yapan FETÖ'cülerden kurtulması gerektiği gibi.
  • 6 Yıl Önce

akin.necat

yokmu bu soytariyi susturacak.lütfen bunlari adam yerine koyup manset yapmayin.
  • 6 Yıl Önce

ali osman kaya

bu tib insanlar durmadan hakaret ediyor ceszası namık kemal zindanında cezasını ömür boyu cekmeli bu yanardaga gön yüzü gösterilmemeli yoksa atalarımızın vedduasından kurtulamayız
  • 6 Yıl Önce

Alcak

......leri daha ne kadar tahamül edilecek anlamiyorum
  • 6 Yıl Önce

Mehmet

Mahkeme bu adamı ya suçsuz bulursa ne olacak.Tüm iddaalari resmiyet kazanmıyacak mı? Tarihsel olayların doğruluğuna yanlışlığına mahkemeler mi karar veriyor.
  • 6 Yıl Önce

Rabia Zafer

Çok İyi Yapmışlar. Bu ....lere Haddini Bildirmek Şart.
  • 6 Yıl Önce

Ulvi

Hakaret ettiğin Abdülhamit han olmasaydı.Asımın nesli yerine,zangoç bir nesil yetişirdi.Fetönün zaten darbe yapmasına gerek kalmazdı.Bunu en iyi Tefvik Fikret bilir!! Merdan bey..
  • 6 Yıl Önce

EFE

DERSİM'Lİ KRİPTO ERMENİ KIRMASININ SÖYLEDİKLERİNİN HİÇ BİR ÖNEMİ YOKTUR. 
  • 6 Yıl Önce

ali

cennetmekan abdulhamid han hakkinda, vatan topragi filistini parayla satmadigi icin en buyuk dusman olarak goren siyonist militanlar teodorl herz vs bile bu alcakca ithamlarda bulunmadi... bunlar guncel siyonist kuklasi, mankurt olabilir...
  • 6 Yıl Önce

ibrahim

tarih belge ve bilgisinden yoksun sonradan akıtma akıllılara söyleyecek söz bulamıyorum
  • 6 Yıl Önce

yavuz uçak

OSMANLININ ..... ...... OLAMAYACAK BOŞ BELEŞ İNSANLAR
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23