• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Berat Albayrak'tan Babalar Günü paylaşımı

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Babalar Günü" dolayısıyla sosyal medya hesabından videolu bir paylaşımda bulundu. Albayrak mesajında "Hayatı boyunca maddi manevi bütün imkanlarını ailesi için seferber eden, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan tüm babalarımızın Babalar Günü'nü kutluyorum" dedi.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

emre

nafaka yüzünden tazyik hapsi alan para yüzünden boşanan kadınların yüzünden babalar günü babalara zehir oluyor sonra da babalar gününü kutluyorlar bırakın bu şekilde konuşmaları insanların ne sorunları var onlara kulak verilmedikten sonra dünyanın her gününü verseniz neye yarar
  • 6 Yıl Önce

mehmet

bu ülkedeki babalara insanca yaşayacağı bir ücret verin.
  • 6 Yıl Önce

Aslan akbey

Allah Allah . Bu hükümet babaları hatırlar miydi. Bilir miydi. Neyse bakalım darısı aile bakanı ve rte ye. Daha onların ağzından babaların önemiyle alakalı birşey duyamadık. 
  • 6 Yıl Önce

Serdar

Sayın Bakanımıza ve çocuklarına kurban olduğum ALLAH güç kudret sağlık,huzur mutluluk versin.Sizleri seviyoruz ve ölümüne yanındayız.
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23