• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Sistem değişebilir" diyen Yavuz Dizdar koronavirüsün kaynağını açıkladı: Virüs planlı bir şekilde yönlendirilmiş! Hazırlanın

Koronavirüs konusundaki değerlendirmelerini güncelleyen Doç. Dr. Yavuz Dizdar; daha küçük, sürdürülebilir, keyifli, yaşanabilir bir ekonomi ve ortam için vatandaşların kendilerini psikolojik olarak hazırlamalarını önerdi. Koronavirüsün planlı bir şekilde yayıldığını söyleyen Dizdar, durumun kontrol altında olduğunu vurguladı.

16 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Eyy insanlar

İnternetten değil kendi bulunduğunuz şehirdeki yerli mağazalardan aliş veriş yapin. .milli birlik nedir. Internetten gavur malı almakmıdır.lutfen kendinize gelin
  • 4 Yıl Önce

Selam

Sistem cep telefonların gelişmesi ile değişti geliştikçe sistemin esiri olduk oluyoruz hayatımızın nerdeyse %99 'nu telefonlarla geçiyoruz çip dediğimiz zaten telefonlar sahiplerinin geliştirdikleri program ve yazılımlar üzerinden hareket ediyoruz sosyal medya basın tv alış veriş bankacılık şahsi bilgilerimiz konuşmalar sohbetler tüm sülale bilgileri bu sistemin içinde an be an girilip çıkılıyor güncelleniyor an bean çift yönlü kameralarla gözlemleniyor dinleniliyor izleniliyor konum özelliği ile takip ediliyoruz sosyal medya tv haber kanalların onların adamlarınca önümüze konan sürekli farklı farklı yorumcular vesilesiyle algıyla acaba olabilirmi gibi tesirine kapılanların oluşturduğu bir zincir halka genişleyerek bunların yönetimine giriliyor durum bu cep telefonu öncesi böyle bir durum var mıydı yoktu heryere baz istasyonu kuruldu herşey bir kutunun içine toplandı onun esiri olduk adamlarda bunu kullanıyor youtube face twiter basın tüm sosyal medya tv ye bu ceptelefonlarıyla tek bir noktadan ulaşılabildiği için insanları algı sinyali ile yönlendiriliyorlar şimdi işi büyütüp insanlara çip takıp yönetebilmek için yeni dünya düzeni dedikleri tanrıcılık rolü devrede herşey işte burda başlıyor ve bu mümkün de değil işte dünyayı saranda sebep olanda bu hakimiyet arzusu bu günde bunu yaşıyoruz kendilerinin geliştirdikleri iddia ettikleri korku ve virüs dünyayı sardı diye anlatan yorumcular aynı zamanda onların kontrollünde diyor neresi kontrollü her yaş her kesimden insandan insanı alıp getiriyor yada yarı canlı bırakıyor böyle bir teknoloji var deyip yeni sistemin geleceğinden bahsedenler bahsettirenler bu durumu üstlerine aldılar zaten böyle açıklamalar yaparak sonuç bir tarafta böyle konuşanlar diğer tarafta ellerini semaya açıp hayır ve şerrin allahtan olduğuna inanıp tevbe ile aff dileyen her dinden insanlar bakalım ilerleyen zamanda allah'a açılan savaşta tanrıcılık rolü oynayanlar mı tüm dünyada her dinden ellerini semaya açıp dua edenler mi galip gelecek tabiki allahtan tan geldik ona döneceğiz allahım bizi aff eyle musibetinden muhafaz eyle sana karşı savaş açıp tanrıcılık edenleri ıslah et
  • 4 Yıl Önce

mevhibe inal

Böyle önceden UYARAN, ortaya çıktıktan sonra da SAĞDUYU telkin eden doğru insanlardan Allah razı olsun.
  • 4 Yıl Önce

Bir başka doktor

YETER ARTIK YAHU! Bu adamı hala haber yapıyorsunuz! Yeter! Vırus ılk Turkıyeye gırdıgınde bu ve bunun gıbı adamlar ve kadınlar tarafından kucumsendı ve onemsızlestırıldı! Bu adam guldu gectı! Canan Karatay kelle paca dedı. Oytun Erbas "amannn elını yıka, zaten Turklere bırsey olmaz!" dedı. Bu adamları hala daha ne kadar on plana getıreceksınız? Daha kac yalan soylemelerı gerekıyor? Daha ne kadar sorumsuzca konuşabılırler? Yeter!
  • 4 Yıl Önce

İrandan selamlar

kesin olmayan bilgiler halkı fazla rahatlatır. Gıda ambalaJlarından da bulaşıyor. en yakın arkadaşımın akrabasına burda gıda ambalajlarından bulaştı. TÜRK HALKI BU OLAYI ÇOK KÜÇÜMSEDİ!!! CEHALETTEN VAZGEÇİN! CİDDİYE ALIN!!!
  • 4 Yıl Önce

BigBang Hasan

Insanlar izole olmali, hep böyle yasamali ve mevcut önlemler OHAL gibi olmali ve daimi böyle yasanmali. Robot hayat merhaba, dinsiz, yönetimsiz temiz bir dünya merhaba ! Bu plan ve proje daha test asamasinda. Bu iyi günleriniz.
  • 4 Yıl Önce

Üsküdarlı

Doktorum benim, sana bir doktor lazım. Sen gel kendi tavsiyene uy da fazla sosyal medyada komplo haberleri okuma. 1940larda “Birgül aya ayak basılacak” diyen adam ne peygamberdi ne de düzenbaz planlayıcı. İleriyi görebilendi. Sen açıklayamadığın sorulara topyekun komplo deyip çıkıyorsun. Gençler üzerine dediklerin için de sana bir nasihat: zaman sana uymaz, sen zamana uyacaksın - istersen de istemesen de.
  • 4 Yıl Önce

mtrk

bu adam dikkate alınacak biri DEĞİL.
  • 4 Yıl Önce

ömer

E ticareti boykot edebilirsek amaçlarına ulasamazlar...Esnaf odasi market avm diyeceğine E ticaretin küçük esnafı nasil toz duman edeceğini görsün...
  • 4 Yıl Önce

Yorumcu

Ingilterede 18 yasinda gencecik oglan oldu, diger ulkelerde de genc yasta olenler var. Virus adam secmiyor duydugumuz kadariyla genelde sagligi yerinde olmayan kisileri etkiliyor buda genelde yasli kisiler ama bu yinede virus un programlandigi anlamina gelmez. Sehirde yasayan bir kisinin virus le tanisma orani Koydekine gore daha yuksek.Lutfen insanlari yanlis bilgilerle strese sokmayalim.
  • 4 Yıl Önce

mustafa

HOCAM TELAŞA GEREK YOK. FAKİRDİM FAKİRİM SİSTEM DEĞİŞSEDE YİNE FAKİRİM. PARASI OLAN DÜŞÜNSÜN. 
  • 4 Yıl Önce

Emin burgaz

Bu yazıyı siz akit haber derleyenleri Bir kaç defa okuyun. 20 senedir akit gazetesi abonesiyiz Ama bu felaket tellallıgını bırakın. Siz sözcü,fox,cumhuriyet gazeteleri ile aynı drğilsiniz .olmayın da Allah aşkına biraz dikkat edelim Allah katında hesab var her söylediğimizden Asr 1.Ayet: (1-3) Asra yemin ederim ki insan gerçekten ziyan içindedir. Bundan ancak iman edip iyi ameller işleyenler, birbirlerine hakkı tavsiye edenler ve sabrı tavsiye edenler müstesnadır.
  • 4 Yıl Önce

Zeytin

Doktorluktan çok uzaklaşmış hatta akıl sağlığını kaybetmişsin zırvalıyorsun
  • 4 Yıl Önce

Metin

Aklı başında biri şükür konuştu.
  • 4 Yıl Önce

şenay doğan

allah razı olsun yavuz abi...derdimizi dile getirmişsin...
  • 4 Yıl Önce

Aziz Metin

Yüzde bin aynı fikirdeyim. 
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23