• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Koronavirüsü fırsat bilen Sinan Çetin, Büyükada'yı ayağa kaldırdı

İstanbul Büyükada'da bulunan villasına usulsüz bir şekilde tadilat yaptırdığı iddia edilen Sinan Çetin, ada halkının sahile inmek için kullandığı yolu duvar ördürerek kapattırdı. Yaşanan durum büyük tepki çekti.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ramazan

Bu . daha önce bunun oglu bir trafik kazasi olayi var ve adami öldürdüler hapis yattimi yatmadimi bilmiyorum yalniz Allaha hesabini kesin verecekler . Milletin hakkini yiyenlerin Kim olursa olsun Allah belanizi verir insallah.
  • 6 Yıl Önce

meyyid

adalar belediyesi=chp=sinan çetin.nokta.
  • 6 Yıl Önce

Gariban

Sizin adam
  • 6 Yıl Önce

şüpeci

Eh Sosyalist özgürlükçü laikçi sanatçı ve sanat yönetmeni... alkışladığınız vatandaş Bakın şimdi de sanatını kendisi icra ediyor yönetmen de oyuncu da kendisi Demek ki neymiş İş yaşamaya gelince, demokrasi adına sıkılanların içi boşmuş Halkçılık başkaaaa halka muamele başka Bilseydiniz bu kadar yüceltmezdiniz tabii ki, amma ders almak da marifet olmakla birlikte, Yapacak bişey yok di mi
  • 6 Yıl Önce

Kızgın

Bu tip ...larına iyi ders vermek lazım. ..
  • 6 Yıl Önce

hercai

Sahiller, halka hicbir zaman kapatilmamali, devlet onlemini alsin! Zenginlere birakirsan tum sahiller ozel mulk olur! Hatta Bogazda bile sahiller acilmali, evler 100 metre gerisinde olmali, ama maalesef bu olmaz, cunku oralarda yerini kapan kapmis!
  • 6 Yıl Önce

Ulvi Ungay

İddia doğruysa gazeteye düşene kadar nerede bu ADALAR BELEDİYESİ.ne iş yapar.Önüne gelen kamuya ait bir yerimi çevirsin yani Adalarda.Ayrtca bu iddialar doğru ise Adalar halkı içinde müstehak diyorum.Çünkü insanlar layık oldukları şekilde yönetilirler diye bir özlü sözde vardır ülkemizde.
  • 6 Yıl Önce

abdrhman

yetkililer uyuyormu bu bir ihbar sayılır
  • 6 Yıl Önce

Siz bunları

Adammı sandınız vah garipler
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23