• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bölgede İslam barışı sağlanmalı

Erbakan’ın dava arkadaşı Doğan Bekin, “ABD ve Rusya başta olmak üzere Batı, Türkiye’yi savaşa sürükleyip zayıflatma politikası uygulamaya çalışıyor. Bu oyunları bozabilecek kapasite ve gücümüz var. Bunun için de için İslam barışını yeniden ortaya koyarak küresel güçlerin ‘yunong’ planını bertaraf etmeliyiz” dedi.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

misafir

En iyi tutkunluk,aynı kalitedekiler arsında olur.
  • 5 Yıl Önce

Erğ

D.8 diye bir hikaye tutdurmuşlar gidiyorlar.şu rüyadan bir uyanamıyorlar,D8 iran,sudiarabistan ve mısır BAE, suriye bunlar sözde müslüman Türkiyeyi bir kaşık suda boğacaklar. Sizler bu söylediklerinize inanıyorsunuz,yanlız Türk milleti inanmıyor.
  • 5 Yıl Önce

troll warlord

daha Montrö Antlaşmasını bilmeyenler ahkam kesiyor. meydan ne kadar boş kalmış öyle.
  • 5 Yıl Önce

abdrhman

iran zaten perde arkasından yahudiler tarafından işgal edilmiş ve idare ediliyor. fakat iran halkı bunu bilmiyor. iranada güvenmeyin derim. müslümanlıkla ilgileri yok anlamıyormusunuz.
  • 5 Yıl Önce

HACI

İran sevdanız bitmedi gitti. 
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23