• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu sözler çok tartışılır: Abdullah Gül inşallah hastalanmaz

Bağımsız Türkiye Partisi'nin İstanbul Adayı Selim Kotil, Abdullah Gül'ün tepki çeken açıklamalarını değerlendirdi. Kotil, Gül'e ilginç bir göndermede bulunarak, "Heralde bundan sonra bayramlarımızda sıhhat bulacak diye düşünüyorum" dedi.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Arif

Abdullah gülü sevmem ama erbakan hoca da Anıtkabire gitmezidi. Akit Anıtkabirin reklamını adama böyle yaptılar.
  • 6 Yıl Önce

polat

insanoglu ...50 sene düzgün günahsız yaşayıp 51.sene sene şeytana nefsine veya birilerine uyup. yoldan çıkabilirsin.50 sene dost oldugun arkadaşın gün.gelir düşmanın olabilir.onun için ne diyecez ALLAH sonumuzu müslümanca ölmeyi nasip etsin kötülüklerden muhafaza etsin.
  • 6 Yıl Önce

Leyla

Türkiye ye ne faydası var ki geversin....
  • 6 Yıl Önce

Küpün tıpası

Onun hasta olup olmadığı hiç te umurumuzda değil Niye mütemadiyen onu paslanıyorsunuz ki, Türkiyede onun bir değeri olduğunu hiç sanmıyorum çünkü rüyasında bile göremeyeceği en büyük koltuğa onu Sn. ERDOĞAN oturtmuştu ve o zamanlar bile o koltukta YAMA gibi duruyordu KENDİSİNİ NE SANIYOR Kİ ( daha fazlasını seçim zamanı ve seçim çalışmalarında yapacağım )
  • 6 Yıl Önce

hizipsavar

benim tahmini onu karısı bu işlere itiyor 
  • 6 Yıl Önce

hercai

Hasta olan adama hasta olacak denmez!
  • 6 Yıl Önce

Murat gözükara

Hdp ye başkan olursa şaşırmayın.... İnançlarından... İdeallerinden.. Kültüründen... Yolundan bir adam 360 derece taviz verir mi demek ki veriyormuş..
  • 6 Yıl Önce

Ertan Selimoglu

Bizim bayramlar onun yabancısı mı ?
  • 6 Yıl Önce

#avşarın delisi

bir kişiyi tanımak için onun yaptıklarına bakılır zaten
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23